Beyaz önlük giydiler!

D.Ü Diş Hekimliği Fakültesi'nde ilk defa "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenlendi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Diş Hekimliği Fakültesi Birinci Sınıf öğrencilerine beyaz önlükleri gerçekleştirilen törenle giydirildi.

Haberler 21.02.2020 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Di Hekimlii Fakültesi konferans salonunda, 2019-2020 Eitim ve Öretim yl Di Hekimlii Fakültesi Birinci Snf örencilerine beyaz önlükleri düzenlenen törenle giydirildi.

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Di Hekimlii Fakültesi konferans salonunda gerçekleen törene, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardmcs ve Di Hekimlii Fakültesi Dekan Prof. Dr. Tahsin Klçolu, Genel Sekreter Dr. Kenan Yakubolu, lahiyat Fakültesi dekan Prof. Dr. Ali Akay, Di Hekimlii Fakültesi öretim üyeleri ve örenciler katld.

BEYAZ ÖNLÜK GYLD

Beyaz Önlük Giyme Töreninin açl konumas, Di Hekimlii Fakültesi Prof. Dr. Tahsin Klçolu tarafndan yapld.

Beyaz önlüün ehemmiyetine vurgu yapan Klçolu, Sizler biraz sonra safln, temizliin, çalkanln ve fedakrln simgesi olan beyaz önlük giyeceksiniz. Bu size büyük bir sorumluluk ve özveri yükleyecektir. Sizleri aramzda görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. ifadelerini kulland.

Hekimlik mesleinin önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Talip Gül de bir üniversitenin dünya ile uyum salayabilmesi ve rekabet edebilmesinin ancak yaam boyu eitime ve akademik çalmalarda yüksek kaliteye önem vermekle mümkün olduunu belirtti.

Açl konumalarnn ardndan, Üniversitenin Di Hekimlii Fakültesi örencilerine Rektör, Dekanlar, Genel Sekreter ve Öretim Üyeleri tarafndan beyaz önlük giydirildi.

Ana Sayfaya Git