Beyoğlu sahiplendi

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçeye bağlı Muradiye Mahallesi’nde tek odalı harabe evde zor şartlarda yaşamını devam ettirmeye çalışan Mühfese Akçin’in evini baştan sona kadar bakımdan geçirerek yaşanılabilir hale getirdi.

Haberler 17.12.2019 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçeye bal Muradiye Mahallesinde tek odal harabede evde zor artlarda yaamn devam ettirmeye çalan ingez ailesinin evini batan sona kadar bakmdan geçirerek yaanlabilir hale getirdi.

Bakm ve onarm tamamlanan evde madur aileyi ziyaret eden Beyolu,Yüreimizi inciten böyle çok ac hikayeler var. mkanlar dahilinde yardmc olmaya çalyoruz. nsanlarn duasn almak kadar güzel bir ey olamaz dedi.

Aile Sevindi,Bakan Takdir Toplad

Balar Muradiye Mahallesinde tek odal harabe evde yaayan ailenin feryadn duyarak yardm elini uzatan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun madur ailenin yaad evi bakm ve onarmdan geçirmesi hem aileyi sevindirdi, hem de takdir toplad.

Sk sk gerçekletirdii esnaf,mahalle ve ev ziyaretleri srasnda karlat madur vatandalarn olumsuz yaam koullarndan ve hikayelerinden etkilenerek sorunlarn çözümü için belediye ekiplerini harekete geçiren,bugüne kadar bir çok aileye ve vatandaa destek salayan Beyolu,bu kez bir ziyaret srasnda karlat ailenin harabe olan evinin onarlmasn salad.

Harabe Olan Ev, Yaanlabilir Hale Getirildi

Perdenein ingez çocuuyla beraber yaad tabloya üzülen Bakan Beyolunun talimat üzerine belediye ,evi batan sona kadar onard,eksiklerini tamamlad ve yaanlabilir hale getirdi. K mevsiminin yaand bu günlerde belediyenin bu tavr maddi imkan olmad için evin bakmn gerçekletiremeyen Akçin ailesini mutlu etti. Perdenein ingez,çok zor artlarda yayoruz. Maddi imkanlarmz yok. Bu yüzden bakanmzdan yardm istedik.Allah raz olsun kendisinden,evimizi bakm ve onarmdan geçirerek çok güzel bir hale getirdi. Allah böyle insanlarn saysn artrsn dedi.

nsanlarmzn Hayr Dualarna Talibiz

Bakm ve onarm tamamlanan evde madur aileyi ziyaret eden Beyolu,madur ve yoksul insanlara destek olmaktan mutluluk duyduklarn dile getirdi. çok ac tablolarla karlatklarn belirten Beyolu,Zaman ve mekan fark etmeden her zaman milletimizin içindeyiz. Sahada olup sorunlar yerinde görünce baz eyleri daha iyi görebiliyoruz. Yüreimizi inciten böyle çok ac hikayeler var. Bu ailemizin durumuna üzüldük ve yardmc olmaya çaltk. mkanlar dahilinde yardmc olmaya çalyoruz. nsanlarn duasn almak kadar güzel bir ey olamaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git