Beyoğlu vatandaşları ziyaret etti

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçede bulunan bazı aileleri ziyaret etti.

Haberler 19.12.2019 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda mahalle ve ev ziyaretlerini sürdüren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçeye bal Yunus Emre ve 5 Nisan mahallerinde vatandalarla bir araya geldi, baz ailelere misafir oldu.

Gündüz belediyenin faaliyet ve çalmalar için mesai harcayan Beyolu, akam ise mahalle ve ev ziyaretlerine çkarak vatandalarla bir araya geliyor. Vatandalarn yaadklar sorunlar yerinde görme imkan bulan Beyolu, Yunus Emre ve 5 Nisan mahallerine çkarma yaparak esnaflar ve vatandalar ziyaret etti. çocuklarla yakndan ilgilenen ve çeitli hediyeler takdim eden Beyolu, Vatanda kendi ayamza getirmeyeceiz. Samimiyet, gayret ve tevazu ile kendimiz onlarn ayana gideceiz. Onlarla bir araya gelmekten büyük bir muhabbet duyuyoruz dedi.

VATANDAIN GELMESN BEKLEMEDEN BZ GDECEZ

Beyolunun ei Dürdane Beyolu, AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer ile AK Parti Balar lçe Kadn Kollar Bakan Fadime Alakuun da hazr bulunduu ziyaretlerde vatandalarn ilgisi ile karlanan Bakan Beyolu, çeitli hediyeler takdim ettii çocuklarla yakndan ilgilendi.

Baz çocuklar kucana alarak onlarla oynayan Beyolu, vatandalarn yaad sorunlar yerinde görerek çözüm üretmekten mutlu olduklarn kaydetti. Vatanda kendi ayamza getirmeyeceiz, biz onlarn ayana gideceiz diyen Beyolu, halkn öneri ve taleplerini dikkate alarak hizmet üretmeye çaltklarn dile getirdi. Beyolu, Burada esas misafir olan biziz. Milletimiz bu makamlarn sahibidir. Vatanda kendi ayamza getirmeyeceiz. Samimiyet, gayret ve tevazu ile kendimiz onlarn ayana gideceiz. Onlarla bir araya gelmekten büyük bir muhabbet duyuyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git