Beyoğlu'dan halk günleri

Başkan Beyoğlu halk gününde vatandaşlarla buluştu, İl Müftüsü Karabayır başkanı ziyaret ederek, işbirliği önerisinde bulundu.

Haberler 20.06.2019 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çaramba günleri vatandalarla bir araya gelerek çeitli konulardaki sorunlarna çözüm üretmeye çalyor.

Belediye binasnda bir araya geldii vatandalarn sorunlarn ve taleplerini not alan Bakan Beyolu, belediyenin sorumluluk alanna giren talepleri annda ilgili birimlere talimat vererek çözerken, dier kurumlar ilgilendiren konular için de ilgili kurumlarla irtibata geçerek vatandalara yardmc oluyor.

HALK GÜNLER TOPLANTISI

Bakan Beyolu, göreve geldikleri günden bu yana halkla içe olduklarn belirterek vatandalarn dile getirdii sorun ve taleplerin çözümü için ellerinden geleni yaptklarn bildirdi. Vatandalar da bu uygulamadan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

MÜFTÜDEN ZYARET

Diyarbakr l Müftüsü Yavuz Selim Karabayr, Bakan Beyolunu makamnda ziyaret ederek göreve seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

l Müftü yardmclarnn da hazr bulunduu ziyarette ksa bir deerlendirme yapan l Müftüsü Karabayr, Bakan Beyolunun baarl hizmetlere imza atacana inandklarn kaydederek desteklerini dile getirdi. Anlaml ziyaretinden ve desteinden dolay l Müftüsü Yavuz Selim Karabayra teekkür eden Bakan Hüseyin Beyolu, kentteki kurum ve kurulularla uyum içinde çalarak Balar hizmet alannda hak ettii yere tamak istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git