Beyoğlu'ndan Ergani çıkarması

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti ilçe teşkilatının davetlisi olarak geldiği Ergani ilçesinde partililerin ve vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.

Haberler 27.12.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göreve geldii günden bu yana Balar ilçesine ksa sürede yapm olduu farkl çalmalar ve hizmetler ile dikkat çeken Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, AK Parti ilçe tekilatnn davetlisi olarak geldii Erganide partililerin ve vatandalarn ilgisi ile karlat. Esnafa ziyarette bulunan ve hayrl iler dileyen Beyolu daha sonrasnda ise AK Parti ilçe tekilatn ziyaret etti.

Diyarbakr olarak bir bütünüz ve aileyiz

Milletin huzur ve hizmet istediini vurgulayan Bakan Beyolu, Milletimiz kendisine dokunan ve yannda olan yöneticileri istiyor, bunu yapan yöneticileri barna basarak sahipleniyor. Hizmet için samimiyet, samimiyet içinde tevazu lazm. Bizler halkmzn hizmetkaryz Diyarbakr halk her eyin en iyisine ve en güzeline layktr. Biz hakk hak bilip halk da ba tac biliyoruz. Elimizden gelen tüm imkanlarmz kullanarak halkmzn yannda olacaz. Burada gördük ki ilgi ve alaka bir hayli büyük. Ergani halkna sevgilerimi ve sayglarm iletiyorum. Diyarbakr ve Diyarbakrn tüm ilçeleri ile bir bütünüz. Milletimizin hizmetkar olmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git