Beytüşşebap'ta yılan paniği

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde, güvenlik gerekçesiyle geçen yıl istimlak edildikten sonra yıkılan eski taş evlerin enkazından çıkan yılanlar, yakınlardaki evlere dadandı. Casim Bal'a ait eve son bir yıl içerisinde giren 3 yılan, kimseye zarar vermeden öldürüldü.

Haberler 05.07.2018 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beytüebap ilçesi Tatar Mahallesi Yakut Bal Sokakta oturan 4 kiilik Bal ailesinin evine giren 1 metre 20 santimetke uzunluundaki ylan çocuklar tarafndan fark edildi. çocuklarn haber verdii Casim Bal, komularnn da yardmyla ylan, kimseye zarar vermeden öldürdü.

YILAN PAN

Ev sahibi Casim Bal, geçen yl güvenlik gerekçesiyle Tatar Mahallesinde bulunan eski ta evlerin istimlak edilerek ykldn belirterek, Geçen yl bu ta evler, güvenlik gerekçesiyle istimlak ettirildi. Daha sonra karakol yaplaca belirtilerek yktrld. Ama sonra Mobese kamerasnn takl olduu bir direk dikildi ve öyle kald. Ta evlerin ykntlar arasnda yuvalanan ylanlar, mahalledeki evlere dadand. Son bir yl içerisinde evime giren 3üncü ylan da ans eseri kimseye zarar vermeden öldürdük. 1 metre 20 santim uzunluundayd. Hayvanlara zarar vermek gibi bir düüncem yok, ama mutfama kadar giren ylan, çocuklarma zarar verebilirdi. Gda Tarm ve Hayvanclk lçe Müdürlüü yetkililerinden yardm istiyoruz. Ykntlar ilaçlasnlar, ylanlar bir daha bizim evimize girmesin dedi.

Ana Sayfaya Git