Birliğimizi güçlendirelim!

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Mevlid Kandili mesajı yayımladı. Güzeloğlu, "Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in doğumunu kutlarken, onun imanını, ibadet hayatını, yüce ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını tekrar hatırlamalı, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için her zamankinden daha çok gayret göstermeliyiz" dedi.

Haberler 08.11.2019 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun Mevlid Kandili Mesaj yaymlad.

Vali Güzelolu, mesajnda, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Hz. Muhammedin(S.A.V) dünyaya terifini müjdeleyen Mevlit Kandiline ulamann huzuru ve mutluluu içerisinde olduklarn bildirdi. Bütün insanla rahmet elçisi olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz (S.A.V yeryüzünde güzel ahlakn ve adaletin timsali, bütün insanlk için yol gösterici ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir. ifadesini kullanan Güzelolu, mesajnda unlar kaydetti:

BRLMZ KORUMALIYIZ

Peygamber Efendimiz (S.A.V)in doumunu kutlarken, onun imann, ibadet hayatn, yüce ahlakn, kardelik hukukunu, adalet anlayn tekrar hatrlamal, sevgi, sayg ve hogörü ortamnda, birlik ve beraberliimizin güçlenmesi için her zamankinden daha çok gayret göstermeliyiz.

Bu gece vesilesiyle yapacamz dualarn bata gönül corafyamz olmak üzere, bütün insanln muhtaç olduu manevi huzura dönümesini diliyor, bu gecenin birlik ve beraberliimize, dirlik ve düzenimize vesile olmas temennisiyle tüm Diyarbakrl vatandalarmzn Mevlid Kandilini en kalbi duygularmla kutluyor, bu gecenin hayrlara vesile olmasn diliyorum.

Ana Sayfaya Git