Birliğine teslim olmaya çıktı, 3 aydır kayıp

Oğlundan gelecek iyi haberi bekleyen Ayfer Yılan, 'Gece gündüz oğlumun yolunu gözlüyorum' dedi.

Haberler 31.07.2018 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatayn Belen ilçesinde ailesinin yannda datm iznini kullandktan sonra birliine teslim olmak için yola çkan er Kemal Ylandan (20), 3 aydr haber alnamyor.

Datm izni için 3 ay önce ailesinin yaad Belen ilçesine gelen Kemal Ylan, Tuncelideki usta birliine teslim olmak üzere, anne ve babasyla vedalap yola çkt.

ddiaya göre, birliine teslim olmayan Kemal Ylandan ailesi bir daha haber alamad.

Üç AYDIR KAYIP

Olundan gelecek iyi haberi bekleyen Ayfer Ylan, Gece gündüz olumun yolunu gözlüyorum. Ben asker anas olmak istiyorum. Buradan sesimi duyan kim varsa Allah rzas için yardm etsin. skenderunda ii olduunu, oradan binip askere, birliine teslim olmaya gideceini söyleyerek evden ayrld. Bir kz seviyordu. Kz hiç görmedim, sadece olum durumu bana anlatt, ben de Askerden sonra yüzük takarz dedim. Kzn isminin sadece Zeynep olduunu biliyoruz. Baka da bir ey bilmiyoruz dedi.

Baba Alaattin Ylan da olunun birliine teslim olmadn belirterek, Oluma ulaamyoruz. çocuumuzun bir kz ile fotoraf var. üphelendiimiz tek ey, bu kzla kaçmsa ailesi buna zarar vermi mi, çocuum yayor mu, bildiimiz hiçbir ey yok. Komutanlaryla görütüm, birliine katlmam. Gerçekten çok kötü durumdayz. Olum yayorsan bize bir telefon aç diye konutu.

Ana Sayfaya Git