Birlik PKK'lı cenazesinde

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde bir eve düzenlenen ve bir polisin şehit edildiği operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı Murat Çelik'in cenazesine katıldı.

Haberler 11.11.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör örgütü PKKnn sözde ehir yaplanmas olan YPS biriminde faaliyet gösterdii tespit edilen Mordem Andok kod adl terörist çelikin cenazesi, dün ailesine teslim edildi. Terörist, daha sonra merkez Balar ilçesindeki Yeniköy Mezarlna defnedildi.

Teröristin cenazesine HDP rnak Milletvekili Birlik ile HDP Diyarbakr l Ebakanlar Filiz Buluttekin, Mehmet erif Camc ve DBP l Ebakan Ruken Akça katld.

POLS EHT OLMUTU

Merkez Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde 3 Kasmda, PKK/KCKnn YPS biriminde faaliyet gösterdii tespit edilen bir hücre evine güvenlik güçlerince giri yapld srada terörist çelikin el bombas atmas sonucu 10 güvenlik görevlisi yaralanm, ar yaral polis memuru Ahmet Alp Tademir, kaldrld hastanede ehit dümütü. Operasyonda çelik etkisiz hale getirilmiti.

PKKnn ehir yaplanmas YPS biriminde faaliyet gösterdii, Diyarbakrn Lice ilçesi krsalnda 6 ay silahl eitim aldktan sonra kente döndüü tespit edilmi ve teröristin dada silahla çekilmi fotoraflar ortaya çkmt.

Ana Sayfaya Git