Bisiklet kulübünde tanışınca!…

Bisiklet kulübünde tanışan çiftten, bisikletli düğün konvoyu

Haberler 13.07.2018 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda bisiklet kulübünde tanp evlenen ikisi de Türkçe öretmeni Zeynep Ünal ile Mazlum Akagündüz, bisiklet sporuna dikkat çekmek ve farkndalk oluturmak için düünden sonra arkadalaryla birlikte bisikletlerle konvoy yaparak tur att.

Türkçe öretmeni Zeynep Ünal ve Mazlum Akgündüz, Diyarbakrda gittikleri bisiklet ve özel sporcular kulübünde tant. Bisiklet turlarnda da birlikte pedal çeviren Ünal ve Akgündüzün arkadalklar aka dönütü ve çift geçen Pazar günü hayatlarn birletirdi.

BSKLETL DÜÜN KONVOYU

Düünün ardndan Zeynep Ünal ve Mazlum Akagündüz, dün merkez Kayapnar ilçesinde bulunan 15 Temmuz ehitler Parknda arkadalaryla topland. Bisikletlerini balonlarla süsleyen çift ve arkadalar gelin ve damadn öncülüünde yola çkarak kentin en ilek caddelerinde konvoy yapt. Damat Mazlum Akgündüzün kulland bisikletin arkasna balanan koltuklu sepete oturan gelin Zeynep Ünal yol boyunca çalnan müzikle oynad. Yoldan geçen sürücülerin korna çalarak destek verdii konvoya, çevredeki vatandalar da alklarla tempo tuttu.

Bisiklet sporuna dikkat çekmek ve farkndalk oluturmak için arkadalar ile konvoy yapan çift, 10 kilometrelik turdan sonra 15 Temmuz ehitler Parkna döndü.

Ana Sayfaya Git