Bismil Koordinasyon merkezi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yapımı süren "Bismil Koordinasyon Merkezi"nin 2017 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Haberler 29.11.2016 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediyesince yapm sürdürülen Bismil Koordinasyon Merkezinin gelecek yl hizmete açlmasnn planland belirtildi.

çileri Bakanlnca KHK ile Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla tarafndan vatandalarn hak ettii hizmetlere kavumas için balatlan çalmalar sürüyor.

KOORDNASYON MERKEZ

Bu kapsamda Fen leri Daire Bakanlnca hizmetlerin daha hzl ve etkili bir ekilde yaplmas için Bismil ilçesinde 12 Ekimde temeli atlan Koordinasyon Merkezinin yapm devam ediyor.

lçelerde hizmet an gelitirmek amacyla inas süren, 1 milyon 335 bin lira ihale bedeli olan merkezin 2017 ylnda hizmete sunulmas planlanyor.

Bin 165 metrekare kapal inaat alanndan oluan, kapal garaj, idari odalar, santral, personel dinlenme odas ve çok amaçl salondan oluacak merkezin tamamlandnda söz konusu binada 3 daire bakanl hizmet verecek.

Ana Sayfaya Git