“Biz de kurultay için imza verdik”

Şırnak’ta, CHP'de 26 yıl il başkanlığı yaptıktan sonra 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmediği için istifa eden Mehmet Uğur, istifanın ardından sisteme girdiklerinde halen delege olduklarını gördüklerini ve bunun üzerine 4 kişi olarak kurultay için imza verdiklerini, ancak imzalarının bugün görülmediğini söyledi.

Haberler 06.08.2018 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPde, olaanüstü kurultay için Muharrem nce için imza veren delegelerin imzalar ile ilgili ilginç bir durum ortaya çkt. Listelere göre, kurultay yaplmas için rnak, Tunceli, Amasya, çankr ve Sinop CHPde delegelerin imza vermedii belirtilirken, 26 yl rnakta CHP il bakan olarak görev yaptktan sonra istifa eden il Bakan Mehmet Uur, imza verdiklerini öne sürdü.

MLLETVEKL ADAYI YAPILMAMITI

24 Haziran seçimlerinden 2 gün sonra milletvekili aday yaplmad için partiden il ve ilçe yönetimi ile birlikte istifa eden Uur, istifasnn ardndan CHPnin sisteminde halen delege olarak göründükleri için olaanüstü kurultay için 4 delege olarak imza verdiklerini, ancak bugün rnaktan imza verilmedii eklinde haberler çktn söyledi.

SEçM ÖNCES STFA ETMT

rnakta, 1992 yllndan bu yana CHP rnak l Bakanl yapan ve 24 Haziranda seçimleri öncesi görevinden istifa eden Mehmet Uurun milletvekili aday gösterilmemesi, il ve merkez ilçe yöneticilerinin tepkisine neden olmu, il ve merkez ilçe yöneticileri 26 Haziranda il bakanlnda düzenledikleri basn toplantsyla hem görevlerini braktklarn, hem de partiden istifa ettiklerini duyurmulard.

Ana Sayfaya Git