Bölge birinciliği ödülü Diyarbakır’ın

“Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” Diyarbakır’da dağıtıldı. Düzenlenen bir törenle Orta-Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde dereceye giren okul ve kurumlara ödülleri verildi.

Haberler 22.12.2016 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2581 bavuru arasndan kendi kategorisinde ödüle deer görülen projeye ise Dicle Üniversitesi Eitim Fakültesi Öretim eleman Ar. Gör. Dr. Zakir Elçiçek öncülük etti. Sur lçesi, Küçükkad lköretim Okulunda uygulanan Öretmenlerin Mesleki Geliimine Farkl Bir Bak isimli proje, Kurumsal Kapasitenin Gelitirilmesi kategorisinde bölge birincisi oldu.

BÖLGE BRNCS OLDU

Verilen bilgiye göre, öretmenlere uzman danman eliinde okul temelli, üniversite destekli ve sürekli mesleki geliim imkanlar salayan bir yaklama dayanan proje kapsamnda öretmenler, okul ortamnda kendilerini gelitirme imkan bulabilmekte.

Ödül datm töreninde Diyarbakr temsil eden projenin çalma ekibine ödüllerini veren Sur lçe Kaymakam Sayn Dr. Memduh Tura konumasnda, Ar. Gör. Dr. Zakir Elçiçek ve Küçükkad lköretim Okulu müdürü Yldrm Barut bata olmak üzere, çalma ekibine, öretmen, yönetici ve örencileri ile üniversitemiz Eitim Fakültesi, Eitim Bilimleri Bölümünden çalmaya destek veren öretim üyelerine tebrik ve teekkürlerini iletti.

Ana Sayfaya Git