Bu binayı gören bir kez daha bakıyor

Mardin'de bulunan 'ip bina' sosyal medyada gündem oldu

Haberler 24.02.2021 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Mazda ilçesinde bulunan ve yaps bakmndan sosyal medyada ksa sürede milyonlarca görüntüleme alan p binay gören bir kez daha bakyor.

Mazda ilçesinde bulunan ve üçgen eklindeki mimar yaps ile dikkat çeken 4 katl bina, bir vatanda tarafndan sosyal medya platformlarnda paylamas üzerine ksa sürede milyonlarca kez izlendi. Yaps bakmndan ip bina olarak anlan apartman görenler gözlerine inanamyor. 4 katl 24 daireli apartmann 20 dairesinin dolu olduu, bo 4 dairenin kiralanmas için de her gün onlarca kiinin talepte bulunduu örenildi.

Sosyal medyadaki paylamlarn ardndan binalarna olan ilginin arttn belirten sakinlerden Ahmet Elik, görüntünün milyonlarca kez görüntüleme ve beeni aldn söyledi. Elik, Sosyal medya hesaplarnda paylalan video da çok güzel bir açdan çekilmi. Görünüte dar gibi görünse de aksine videoda göründüü gibi deil, iç ksm daha geni ve konfor bakmndan çok konforlu. u anda oturduumuz 24 daireli binamzn 20 dairesinin dolu vaziyette olduunu, 4 dairesinin talepleri olmasna ramen müteahhit tarafndan sat yaplmadn biliyoruz. u anda binamzdaki dairelerde oturmak isteyen vatandalarn srada olduunu ve taleplerin olduunu biliyoruz. Hatta Bo daire varsa haberimiz olsun diye gelen talepler de var dedi.

Paylamlarn ardndan binamz baya ilgi gördü

Sosyal medyada yüksek takipçili ve ünlü kiilerin binalarnn videosunu paylamasnn apartmana olan ilgiyi arttrdn aktaran Elik, Biz de takipçisi yüksek sosyal medya hesaplarndan binamzn videosunun yer aldn paylam gördük. Bizi tanyan arkadalarmz paylamn ardndan bizzat arayarak binamzn mehur olduunu söylediler. Bizler de çevremize aslnda durumun videoda görüldüü gibi dar olmadn söylüyoruz. Binamzda oturan baz sakinler binamz ile ilgili oluan alg hakknda basn açklamas yaplmas gerektiini ifade ettiler. çounlumuz da aslnda durumun böyle olmasn istedik. Ama aslnda söz konusu durumun öyle olmadn, aksine koridorlarn ve binalarn yeterince geni olduunu söyleyebiliriz diye konutu.

Üniversite örencisi Sinan Erdin de Binamz gerçekten ilçemize renk katyor. Aslnda ilçemizi modern göstermek anlamnda çok iyi durumda olduunu söyleyebiliriz. Binann verdii cazibenin uç ksm olduunu söyleyebiliriz. Uç ksmnn dar olmas Avrupadaki binalar anmsatyor. Binamzn ilçemizi güzel bir ekilde temsil ettiini düünüyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git