Bu hafta 5 film vizyona girecek

Ünlü oyuncu Rosamund Pike'ın başrolünde oynadığı "Radyoaktif" izleyici ile buluşacak

Haberler 18.09.2020 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 1i yerli 6 film vizyona girecek.

Marjane Satrapinin yönettii Rosamund Pike, Anya Taylor-Joy, Jonathan Aris, Sam Riley ve Aneurin Barnardn barollerinde yer ald Radyoaktif izleyici ile buluacak.

Rosamund Piken, Nobel Ödülüne uzanan ilk kadn olan Marie Curieye hayat verdii film; 20. yüzyln en önemli keiflerinden birine imza atan Marie Curienin, bilim adna yaptklar çalmalarda da partneri olan ei Pierre Curie bata olmak üzere dönemin bilim camiasnda hak ettii yeri almak için verdii mücadeleyi gözler önüne seriyor.

- Ajan Jade Black

Terry Spearsn yönetmenliini üstlendii Ajan Jade Black, tasarlad plan gerçekletirmek için firarda olan eski bir ajan bertaraf etmesi için görevlendirilen Ajan Jade Blackin hikayesini anlatyor.

Katie Burgess, Connie Franklin, Sidney Flack ve Luke Wyckoff gibi isimlerin rol ald filmin görüntü yönetmenliini Titus Fox yapt.

- After Paramparça

Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Dylan Sprouse ve Candice Kingin rol ald After Paramparçann yönetmenliini Roger Kumble yapt.

Anna Toddun çok satan roman serisinin ikinci film uyarlamas olan yap aralarndaki tutkuya ramen gelgitli bir ilikiye sahip olan iki genç arasndaki ilikiyi konu ediniyor.

- Ben Böyle ansn

Gençlik filmi Ben Böyle ansn, hayatta anslar bir türlü yaver gitmeyen iki gencin komedi arlkl hikayesi etrafnda dönüyor.

Samet çakrtan yönetmen koltuunda oturduu filmin barollerinde Özgür Esat entürk, Umut Omen, Zeliha çakrta, Akn Ayvaz ve lknur Aygün oynuyor.

- Scoob!

Hanna-Barberann ünlü animasyon serisi Scooby-Doonun sinema filmi olan Scoob!, Shaggy ile Scooby-Doonun ahbaplnn nasl baladn ve Gizem Avclar ekibinin dier üyeleri ile nasl bir araya geldiklerini anlatyor.

Tony Cervonenin yönetmenliini yapt ABD yapm film, animasyon merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

Ana Sayfaya Git