Bu hafta 5 film vizyona girecek

Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson'un başrolünde oynadığı bilim-kurgu ve aksiyon filmi "Black Widow" izleyici ile buluşacak. Michael Chaves'in yönettiği "Korku Seansı 3: Katil Şeytan" gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Haberler 09.07.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 5 film vizyona girecek.

Amerikal oyuncu Scarlett Johanssonun barolünde oynad bilim-kurgu, macera ve aksiyon filmi Black Widow izleyici ile buluacak.

Baroldeki BAFTA ödülü sahibi oyuncuya Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle ve Ray Winstonenin elik ettii filmin yönetmenliini Cate Shortland üstlendi.

Scarlett Johanssonun Natasha Romanoff rolüne geri döndüü yapm, mazisinden çkp gelen ailesiyle büyük bir tehdide kar i birlii yapmak durumunda kalan Black Widowun hikayesini anlatyor.

KORKU SEANSI 3: KATL EYTAN

Michael Chavesin yönetti Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, Charlene Amoia ve Sterling Jerinsin barolünde oynad Korku Seans 3: Katil eytan gerilim merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

Baarl oyuncular Patrick Wilson ve Vera Farmigann paranomal davalar çözüme kavuturmaya çalan Warren çiftine yeniden hayat verdii film; eytani güçlerin kontrolündeki gerçek bir cinayetin hikayesini konu ediniyor.

eytann musallat olduunu düündükleri bir gencin cinayet zanls olduu davaya balayan çift, geçmiten günümüze uzanan kanl bir srr aça çkarmaya çalacak.

LANETL KARDE

Sam Barrettin yönetmen koltuunda oturduu haftann bir dier korku ve gerilim filmi Lanetli Karde çizdii resimlerin bir dizi cinayetle balantl olduunu fark eden bir kzn hikayesini odana alyor.

Amanda Woodhams, Liam Graham ve Nicola Bartletn rol ald filmin konusu özetle öyle:

Korkunç rüyalar gören ve bunlar tuvale aktarmaya balayan genç kadn, bir süre sonra çizdiklerinin gerçek hayatta ilenen cinayetler olduunu fark eder. Bu srada arkadalar ve aile üyelerinin teker teker ölmeye balamas ise ilerin iyice karmasna neden olur. çizdikleri ile katil arasnda bir balant olduunu fark eden Cassie, cinayetleri durdurmak ve kendisini bu kabustan kurtarmak için geçmii ile yüzlemek zorundadr.

SÜPERNOVA

Harry Macqueenin yönettii Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood ve Nina Marlin gibi isimlerin rol ald Süpernova hastalk tehisi konan bir adamn arkada ile birlikte karavanla tüm ngiltereyi ziyaret etmesini konu ediniyor.

DÜLER ÜLKES

Haftann animasyan filmi Düler Ülkesi, Evan Tramel yönetiminde düler ülkesine yolculua çkan Barney, Scout ve Axlen hikayesini beyaz perdeye tayacak.

Ana Sayfaya Git