Bu hafta 6 film vizyona girecek

"Kabus Sokağı", Holywood oyuncuları Cate Blanchett, Rooney Mara ve Bradley Cooper'ı bir araya getirdi

Haberler 04.02.2022 - 01:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sinema salonlarnda bu hafta üçü yerli, 6 yeni film izleyiciyle buluacak.

Guillermo del Toronun yönetmenliini yapt Kabus Soka adl gerilim türündeki filmde, Cate Blanchett, Rooney Mara, Bradley Cooper, Toni Collette ve Mary Steenburgenin barolleri paylat.

Film, iyi seçilmi birkaç kelimeyle insanlar manipüle etme yeteneine sahip hrsl bir dolandrcnn, kendisinden daha tehlikeli bir kadn psikiyatr ile arasndaki ilikiyi odana alyor.

DLBERAY

Yönetmenliini Ketchenin yapt Dilberay, zorlu bir yaam mücadelesi verirken, müziiyle insanlara ses olan Dilberayn hayat hikayesini iliyor.

Dilberay Büra Pekinin canlandrd filmin barollerinde 24 Ocakta yaamn yitiren Ayberk Pekcan ile Nursel Köse, Zeliha Kendirci ve Selen Uçer oynad. Filmin senaryosunu Kamuran Süner ve Nalan Mert Sava kaleme ald.

MOONFALL

Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Pena ve Donald Sutherlandn barollerini paylat Moonfall macera ve aksiyon tutkunlarn sinema salonlarna çekmeyi hedefliyor.

Yönetmenliini Roland Emmerichin üstlendii filmde, yeryüzündeki yaamn sonunu getirecek bir olaya nasl engel olabileceine dair bir fikri olan eski bir astronot ile ona inanan birkaç kiinin bu felaketi durdurma çabas anlatlyor.

KÜRTAJ

Audrey Diwan tarafndan sinema perdesine tanan Kürtaj adl yapmda Anamaria Vartolomei, Kacey Mottet Klein ve Luana Bajrami rol ald.

Film, Fransada kürtajn yasal olmad 1963te, hamileliini bitirmeye çalan bir genç kadnn hikayesini iliyor.

AFACANLAR: BAA DÜTÜ

Berat Efe Parlar, Gürgen Öz, Burak Hakk, Balm Gaye Bayrak ve Bedir Bedirin barollerinde oynad Afacanlar: Baa Dütü komedi merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

Enes Atein yönetmenliini üstlendii film, 13 yandaki Emirhann, arkadalaryla AVMde bir gece geçirip VR oyunlar oynama hayali üzerine yaadklarn ele alyor.

AREKALAR

Doruk Tüzelin yönettii korku filmi Arekalarn barollerini, Mert Engin, Hülya Yüksel, Reza Molazadeh, Aye Hasbin Ortaç ve Hasan çitil paylat.

Ana Sayfaya Git