Bu hafta 7 film vizyona girdi

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 7 film izleyiciyle buluştu.

Haberler 29.04.2019 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 7 film izleyiciyle bulutu.

Avengers: Endgame

Anthony Russo ile Joe Russonun yönetmenliini yapt, Robert Downey, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Brie Larson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Elizabeth Olsen ve Katherine Langfordun rol ald Avengers: Endgame bugün izleyici ile buluacak.

Russo Kardelerin yeniden yönetmen koltuunda oturduu aksiyon ve macera türündeki filmin yeni serisinde, evrenin sevilen kahramanlar Captain Marvel da yanlarna alarak her eyleri pahasna Thanosa kar mücadeleyi sürdürecekler.

Eve Dönü

Oscar ödüllü yldz Julia Robertsa barolde Manchester by the Seadeki performansyla Oscar aday olan genç yetenek Lucas Hedgesin elik ettii Eve Dönü, sorunlu bir gencin hayatna odaklanyor.

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivalinde yapan filmin yönetmen koltuunda About A Boy filminin senaryosuyla Oscar adayl elde eden Peter Hedges oturuyor.

Seninle Bam Dertte

Yönetmen koltuunda oturan Pierre Salvadorinin 1980lerin Vahi Birey ve Babann Metresi gibi hareketli komedilerinden esinlendii Seninle Bam Dertte, einin ölümünden sonra onun farkl bir kimliiyle tanan bir kadnn hikayesini konu ediniyor.

Senaryosunu Benjamin Charbit, Benoit Graffin ve Pierre Salvadorinin birlikte yazd filmin barollerinde Adele Haenel, Pio Marmai, Audrey Tautou ve Damien Bonnard yer alyor.

Hasbihal

Ayhan Rüzgar, Mehtap Bayri, Selahattin Tadöen, Betül çiçekli, Belma Mamati, Koray Ergün ve Arzu Yanardan rol ald Hasbihal adl filmi Kemal Ylmaz ile Elife Özker yönetti.

Komedi türündeki film; ailesiyle yaayan 35 yalarndaki obsesif bir adamn sert ve patavatsz bir babayla, onu dizinin dibinde büyüten annesi arasnda skp kalmlktan kurtulma mücadelesini anlatyor.

Nebula

Tark Akta yönetmenliindeki Nebula, ruhun doadaki yerini kefeden bir adamn çkt yolculuu odana alyor.

Dram türündeki filmde Serkan Aydn, Bar Bilgi, Ömer Bora, Ali Yavuz Ilman ve Dilara Topuklular gibi isimler rol ald.

SIFIR: Etkisiz Eleman

Yönetmenliini Onur Aldoannn üstlendii SIFIR: Etkisiz Eleman, ilkokul yllarnda travma yaayan bir adamn bu travmann üzerinde brakt psikolojik etkiden kurtulma macerasna odaklanyor.

Corgi

Ben Stassen ve Vincent Kestelootun yönettii haftann animasyon filmi Corgi, Kraliçe Elizabethin sadk dostu bir köpein kaybolduktan sonra yaadklarn beyaz perdeye tayacak.

Ana Sayfaya Git