Bu hafta 7 film vizyona girecek

Keira Knightley'in başrolünde oynadığı "Resmi Sırlar" izleyici ile buluşacak.

Haberler 03.01.2020 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Rupert Gooldun yönettii Judy, oyuncu ve arkc Judy Garlandn, 1968 ylnda sahne almak için gittii Londrada yaadklarn anlatyor. Bilim kurgu filmi 2177 Hackerlar, hafzasn kaybeden bir adamn peindekilerden kaç hikayesini konu alyor.

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 2si yerli 7 film vizyona girecek.

Güney Afrikal sinemac Gavin Hoodun yönettii ve Keira Knightleyin barolünde oynad Resmi Srlar izleyici ile buluacak. Hikayesi gerçek olaylara dayanan film; 2003te ngilterenin dijital istihbarat servisi GCHQda çevirmen olarak çalan Katharine Gunn, ABDnin Ulusal Güvenlik Ajans (NSA) araclyla o dönem Birlemi Milletler Güvenlik Konseyinde konuulacak olan Irakn igaliyle ilgili aleyhte pozisyon alan ülkelerin temsilcilerinin telefonlarnn dinlenmesiyle ilgili bir maile rastlayp bunu basna szdrmasn konu ediniyor.

Oscara aday gösterilmi ngiliz sinema oyuncusu Keira Knightley Matthew Goode, MyAnna Buring, Ralph Fiennes, Matt Smith, Indira Varma, Conleth Hill, Rhys Ifans, Katherine Kelly ve Jeremy Northam gibi isimler elik ediyor.

- Judy

Rupert Gooldun yönettii ve Renee Zellwegerin barolünde yer ald Judy, 1968 ylnda özel gösterilerde sahne almak için Londraya gelen oyuncu ve arkc Judy Garlandn yaadklarn anlatyor.

Renee Zellwegere Jessie Buckley, Rufus Sewell, Michael Gambon, Bella Ramsey, Gaia Weiss ve Diana Alexandra Pocolun elik ettii filmin hikayesi özetle öyle:

Sevilen arkc ve oyuncu Judy Garland, Oz Büyücüsü filminde rol almasndan 30 yl sonra bir gece kulübünde sergileyecei özel bir gösteri için Londraya gelir. Burada geçmii ve verdii kararlarn muhasebesini yaparken, daha sonra kocas olacak müzisyen Mickey Deans ile frtnal bir ak yaamaya balar.

- 2177 Hackerlar

Bilim kurgu filmi 2177 Hackerlar, hayatna kastedilen bir olay srasnda hafzasn kaybeden bir adamn peindekilerden kaç hikayesini anlatyor.

Jose Figueroann yönetmenliini yapp senaryosunu yazd filmin barollerinde Dominique Swain, Sean Patrick Flanery, Miracle Laurie, Shane Coffey ve Benton Jennings oynuyor.

- Bacurau

Kleber Mendonça Filho ve Juliano Dornellesin yönettii Bacurau, anneannesinin ölümüyle Brezilyann yar kurak tarasndaki köyüne dönen Teresa ile dorudan kendilerini hedef alan iddet olaylarna maruz kalan köy halknn yaadklarn konu ediniyor.

Brezilya yapm filmin barollerinde ülke sinemasnn tannan oyuncularndan Barbara Colen, Thomas Aquino, Silvero Pereira, Thardelly Lima, Rubens Santos, Sonia Braga ve Udo Kier rol ald.

- Yabani

Olga Gorodetskayann yönettii Yabani, tek çocuklarnn kaybolmasndan dört yl sonra kendi çocuklaryla yat Vanyay evlat edinen Igor ve Polina çiftinin, ailelerine katlan bu yeni ferdi tanmaya baladkça balarndan geçenleri konu alyor.

Korku ve gerilim türündeki Rus yapm filmin barollerinde Sevastian Bugaev, Roza Khayrullina, Elena Lyadova ve Mikhail Safronov oynuyor.

- Gece Gelen: Cin Bebek

Haftann yerli korku filmi Gece Gelen: Cin Bebek, kendisine musallat olan cinden kurtulmaya çalan genç bir kzn hikayesini odana alyor.

Buse Sevindik, Ömer Polat, Onur çimen ve Gizem Tatarolunun oynad filmi Bülent Aydoslu yönetti.

- Laz Kit

Yusuf Atc ve Zeki Akncn yönetmenliini yapt Tuba Özay, Sinan Bengier, Ahmet çelik, Esra Sönmezer ve Dost Elverin rol ald Laz Kit yerli komedi merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

Ana Sayfaya Git