Bu hafta 7 film vizyona girecek

Seyid Çolak'ın Dünya Prömiyeri 41. Uluslararası Moskova Film Festivali'nde yapılan filmi "Kapan" izleyici ile buluşacak

Haberler 12.11.2020 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 2si yerli 7 film vizyona girecek.

Genç yönetmen Seyid çolakn Dünya Prömiyeri 41. Uluslararas Moskova Film Festivalinde yaplan filmi Kapan yarn izleyici ile buluacak.

Onur Dilber, Münibe Millet, Serkan Altnta ve Sami Aksunun barollerinde oynad filmin senaryosunu yönetmen Seyid çolak, Güven Adgüzel ile birlikte kaleme ald.

Macera türündeki film; bir adada balkçlkla hayatlarn idame ettiren be arkadan, aralarndan birinin kaybolmas ve vahi bir kurdun ortaya çkmasyla yaadklarn anlatyor.

AHMET K GÖZÜM

Gani Rüzgar avata ve Hakan Gürtopun yönetmenliini üstlendii Ahmet ki Gözüm, sanatç Ahmet Kayann yaam hikayesini sinemaya uyarlyor.

Özgür Tüzer, Aleyna Solaker, Serdar Orçin, Metin Yldz ve Yelda Reynaudun barollerinde oynad filmin senaryosu Gönül Aktürk, lker Bar ve Gani Rüzgar avata tarafndan kaleme alnd.

SIRA DII

Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste OConnor, Misha Osherovich ve Uriah Sheltonn barollerinde oynad Sra D gerilim tutkunlarnn ilgisini çekmeye aday.

Happy Death Day serisinin yönetmeni Christopher Landon imzal film, kendi halinde lise hayatn sürdüren bir kadn ile kasabaya korku salan bir seri katilin birbirlerinin bedenlerinde uyanmasyla gelien olaylar konu ediniyor.

FOLLOW ME

Will Wernickin yönetmenliini yapt Follow Mede Holland Roden, Keegan Allen, Dimiter Marinov, Pasha D. Lychnikoff ve Denzel Whitaker gibi isimler rol ald.

Korku ve gerilim türündeki yap bir sosyal medya fenomeninin yeni maceras için Moskovaya gidiini ve orada yaanan sra d olaylar etrafnda dönüyor.

AZZLER HAPSHANES

Meg Alexandra, Gabz Barker ve Jess Chanliaunun oynad Azizler Hapishanesini Russell Owen yönetti.

ngiltere yapm film; St. Leonards Adasnda tecrit edilen azl suçlular üzerinde uygulanan ekstrem tbbi deneylerin dehetengiz sonuçlaryla mücadele edilmesini anlatyor.

PNOKYO

Gomorra, Tale of Tales ve Dogman gibi yapmlarla adndan söz ettiren talyan sinemac Matteo Garrone, Carlo Collodinin klasik çocuk masal Pinokyoyu canl çekimle yeniden sinema perdesine tayor.

Fransa, ngiltere ve talya ortak yapm filmin barollerinde Federico Lelapi, Roberto Benigni, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini ve Marine Vacth rol ald.

çFTE BELA

Marcus H. Rosenmüllerin yönetmen koltuunda oturdu Luis Vorbach, Jona Gaensslen, Margarita Broich, Marie Leuenberger ve Serkan Kayann oynad çifte Bela kefettii sihirli bir ayna ile ödev ve sorumluluklar gibi istemedii eyleri yaptrabilecei ikizine kavuan Fridonun, sihirli aynay yakn arkada Emile göstermesiyle gelien olaylar etrafnda dönüyor.

Ana Sayfaya Git