Bu hafta 8 film vizyona girecek

Emile Hirsch, Mel Gibson ve Kate Bosworth'un başrollerinde oynadığı "Fırtınalı Soygun" izleyici ile buluşacak

Haberler 11.09.2020 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 2si yerli 8 film vizyona girecek.

Michael Polishin yönetti Emile Hirsch, Mel Gibson, Kate Bosworth, David Zayas ve Stephanie Cayonun barollerinde oynad Frtnal Soygun izleyici ile buluacak.

Dram ve aksiyon arlkl film; büyük bir kasrgann vurduu srada bir soygunun altndan kalkmaya çalan çete üyeleri ile insanlar koruyarak bu soygunu engellemeye çalan polisin hikayesini anlatyor.

YEN MUTANTLAR

Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga ve Blu Huntun rol ald Yeni Mutantlar, Josh Boone yönetti.

X-Men evreninde geçen film, mutant olduklarn travmatik olaylarla kefeden bir grup gencin, bulunduklar mutant rehabilitasyon merkezinin sandklar gibi bir yer olmadn kefetmeleriyle gelien olaylar konu ediniyor.

Görüntü yönetmenliini Peter Demingin üstlendii ABD yapm film; bilim-kurgu ve aksiyon merakllarnn ilgisini çekmeye aday.

SLAHLAR FORA

Daniel Radcliffein barolünde yer ald haftann bir dier aksiyon filmi Silahlar Fora yanl insanlara çattktan sonra ellerine bal silahlarla uyanan bir adamn, kaçrlan eski sevgilisini kurtarmaya çalma hikayesini beyaz perdeye tayor.

Daniel Radcliffeye Samara Weaving, Rhys Darby, Ned Dennehy ve Natasha Liu Bordizzonun elik ettii filmin yönetmen koltuunda Jason Lei Howden oturuyor.

KARANLIIN çNDEN

David Ryan Keithin yönettii Karanln çindenin barollerinde Kendra Carelli, Paul Flannery ve Mark Wood oynuyor.

Korku ve gerilim türündeki film; ebeveynlerinin ortadan yok olmasnn arkasndaki sr perdesini aralamaya çabalayan, psiik güçlere sahip bir adamn bandan geçenleri ele alyor.

UZUN ZAMAN ÖNCE

Esra Bezen Bilgin, Onur Dikmen, Sevinç Erbulak, Serdar Orçin ve Nihan Okutucunun barollerinde oynad Uzun Zaman Öncenin yönetmenliini Cihan Salam üstlendi.

Dram türündeki film; bir süredir ilikilerinde problemler yaad einin kendisini aldattn düünen bir adamn hikayesini anlatyor.

DENEY

Birol Kurtun yönettii Deney, Rusyada gerçekletiremedii tehlikeli bir deneyi Türkiyede hayata geçiren Albay Vladimir ile ifa ettii deneyin geliimini odana alyor.

Selçuk Klç, Serdar Yldrm, Ercüment Fidan, Büra Acar ve Emel Genç gibi isimlerin rol ald film, gerilim tutkunlarnn ilgisini çekmeye aday.

HAD GDELM

Dan Scanlonun yönettii haftann animasyonu Hadi Gidelim, dünya üzerinde sihrin var olup olmadn kefe çkan iki kardein hikayesini beyaz perdeye tayacak.

BREAK THE SLENCE: THE MOVE

Yarn vizyona gerecek yapmlarn yan sra; ünlü K-Pop grubu BTS üyelerinin çktklar turneyi anlatan Break the Silence: The Movie adl belgesel de izleyici ile buluacak.

Ana Sayfaya Git