Bu hafta 9 film vizyona girecek

Can Ulkay'ın yönettiği "Türk İşi Dondurma", Birinci Cihan Harbi patlak verdiğinde yaşadıkları Avustralya'dan milli mücadeleye katkı vermeye çalışan iki arkadaşın hikayesini beyaz perdeye taşıyor

Haberler 15.03.2019 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 4ü yerli 9 film vizyona girecek.

Can Ulkayn yönetti Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil, ebnem Bozoklu, Will Thorp, Marleen Mathews ve Caner Kurtarann rol ald Türk i Dondurma, izleyici ile buluacak.

Senaryosu Gürkan Tanyaa ait dram türündeki dönem filmi; Birinci Cihan Harbi patlak verdiinde, hayatlarn sürdürdükleri Avustralyada, milli mücadeleye katk vermeye çalan iki arkadan hikayesini anlatyor.

Filmin yapmcln Ayla, Müslüm ve çiçero gibi son dönemin baarl yapmlarna imza atan Mustafa Uslu üstleniyor.

- Güven

Sefa Öztürk yönetmenliindeki Güven, geçmiin izlerinin tazelenmesi ve yeni olaylara gebe olmasnn akabinde, bir çiftin karlkl yitirmeye baladklar güven duygusunu ve aile balarnn kopuunu konu ediniyor.

Dram türündeki filmin barollerinde Bülent çolak, Serkan Keskin, Feride çetin ve Ahmet Kaynak bulunuyor.

- Marid

Kemal Özdemirin yazp yönettii korku türündeki Maridin oyuncu kadrosunda Onur Bilgin, Hilal Anay, Mustafa Mutlu ve Adem Uçar gibi isimler yer alyor.

Film, reddedemeyecekleri bir bedelle ehre uzak bir köyde restorasyon ii alan mimar, mühendis ve tekniker üç arkadan, keif için gittikleri da köyündeki eski evde yaadklar olaylar etrafnda dönüyor.

- Sokan çocuklar

Faik Ahmet Akncnn yönettii Sokan çocuklar, sokak hayvanlarnn zorlu yaam mücadelesini odana alyor.

- stila Altnda

Vera Farmiga, John Goodman, Madeline Brewer, Machine Gun Kelly, Alan Ruck, Kiki Layne, D.B. Sweeney, Ben Daniels ve Ashton Sandersn barolünde oynad stila Altnda adl filmin yönetmen koltuunda Rupert Wyatt oturuyor.

Bir ikago mahallesinde geçen bilim kurgu türündeki film; bölgelerinin dünya d bir güç tarafndan igal ediliinin ardndan geçen 10 yl sonra, gezegenlerini geri almak için mücadele veren insanlar konu alyor.

Uzayl istilasn deil, istilann ardndan yaanan süreci anlatan film, 10 yln ardndan gezegenlerini geri almak için mücadele veren insanlar olduu kadar srtn uzayllara yaslayarak bu istiladan memnun olan kesimi de iliyor.

- Güzel Olum

Timothee Chalamet ve Steve Carellin barolünde yer ald Güzel Olum madde bamls bir genç ve babasnn yaadklarn babann gözünden beyaz perdeye tayor.

Steve Carell ile Timothee Chalamete Maura Tierney, Christian Convery, Oakley Bull ve Kaitlyn Devern elik ettii yapmn yönetmenliini Felix van Groeningen üstlendi.

- Kadavra

Diederik Van Rooijen yönetmenliindeki korku filmi Kadavra, kimlii belirsiz ve üpheli bir kadavrann morga getirilii sonrasnda eski polis memuru Megann yaadklarn konu ediniyor.

Senaryosunu Brian Sievenin kaleme ald filmde Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson, Nick Thune ve Louis Herthum rol ald.

- Kyamet

Victor Danellin yönetti Christoffer Nordenrot, Lisa Henni, Magnus Sundberg, Yngve Dahlberg, Pia Halvorsen ve Krister Kern gibi isimlerin rol ald Kyamet ak, dram ve aksiyonu bir arada sunuyor.

- Mucizeler Park

Dylan Brownun yönettii haftann animasyon filmi Mucizeler Park, yatlarndan farkl özelliklere sahip Juneun hayallerini gerçekletirme hikayesini anlatyor.

Ana Sayfaya Git