Bu hafta 9 film vizyona girecek

Julien Leclercq'in yönettiği; başrollerinde Jean-Claude Van Damme, Sami Bouajila, Sveva Alviti ve Kevin Janssens'in oynadığı "Koruyucu" izleyici ile buluşacak.

Haberler 26.07.2019 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Senaryosu Jeremie Gueze ait olan gerilim türündeki film; gece kulüplerinde çalarak sekiz yandaki kzna bakmaya çalan bir adamn, kendisini bir anda kznn hayatn da tehdit eden olaylar içerisinde bulmasn konu ediniyor.

Kod Ad: Hummingbird

Dünya prömiyeri, 43. Toronto Film Festivalinde yaplan Kod Ad: Hummingbird filminde Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgard ve Salma Hayek, barolleri paylayor.

Kim Nguyenin senaryosunu yazp yönetmenliini üstlendii film; New Yorklu iki kuzenin, borsa bata olmak üzere bitcoin, kripto para ve tüm bankaclk sistemlerini ele geçirebilecek yüksek frekans ticaretinden yararlanp, milyarder olmaya çalmalarn konu alyor.

Ritüel

Ayin adl filmi ile tannan Ari Asterin yazp yönettii yeni filmi Ritüelde Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor, William Jackson Harper, Liv Mjönes, Julia Ragnarsson, Henrik Norlen ve Anna Aström rol ald.

Korku ve dram içerikli film, sveçte izole bir kasabada yaz gün dönümünün belli ritüellerle kutland etkinliklere katlan genç bir çiftin iyice sarpa saran hikayesini beyaz perdeye tayacak.

Yuli

Iciar Bollain yönetmenliindeki biyografi türündeki müzikal yapm Yuli, Kübal ünlü dansç Carlos Acostann hayatn aktarrken bir yanyla da hiç istekli olmayan bir çocuun dansç olu hikayesini anlatyor.

Filmin barollerinde Carlos Acosta, Santiago Alfonso, Keyvin Martinez, Laura De la Uz, Yerlin Perez ve Mario Elias yer alyor.

Korkuluk

Louisa Warrenin yönetti Kate Lister, Louisa Warren ve Cassandra Frenchin rol ald korku filmi Korkuluk ebeveynlerinin ve kardeinin intiharnn sr perdesini aralamak isteyen bir gencin hikayesini odana alyor.

Küçük Kahraman

Haftann bir dier animasyon filmi de Jason J. Lewisin yönettii ABD ve Endonezya ortak yapm Küçük Kahraman olacak.

Cin: Ak Büyüsü

Battal Karslolunun yönetmenliini yapt yerli korku filmi Cin: Ak Büyüsü bir adamn, kz arkadann sevgisini kazanmak için yaptrd ak büyüsünün felakete yol açan sonuçlarn irdeliyor.

Senaryosu da Karsloluna ait filmde Soner Türker, Derya pek, Ali Ertem, Murat Deniz, Ebru ahin ve Zeynep Ylmaz rol ald.

Gaip

Aziz Özuysal, Müslüm Samanc, Ayça çeçen, Mustafa Atal, Berkan Erdoan ile Emel Sertelin oynad ve Vecihi Enerin yönettii Gaip de haftann bir dier yerli korku filmi.

Tüylü Arkadalar

James Snidern yönetmenliini üstlendii animasyon yapm Tüylü Arkadalar kasabann revaçta olan tüy kulübüne kabul edilen yavru kular Mooky ile Kookynin serüvenlerini anlatyor.

Ana Sayfaya Git