Bu hafta 9 film vizyona girecek

Serdar Akar'ın yönettiği "Acı Kiraz", birbirinden farklı zorlu hayatların bir noktada kesiştiği bir hikayeyi odağına alıyor

Haberler 28.02.2020 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 4ü yerli 9 film vizyona girecek.

Leigh Whannellin yönetti Elisabeth Moss, Storm Reid, Oliver Jackson-Cohen ve Aldis Hodgenin barollerinde oynad Görünmez Adam izleyici ile buluacak.

H.G. Wellsin ayn adl ünlü eserinin yeni bir uyarlamas olan film; zengin bir bilim insan olan einden kendisine taciz ve iddet uygulad için boanan Cecilia Kassin, einin intihar sonras kendisine yüklü bir miras braktnn bildirilmesiyle yaad olaylar çevresine kantlama ve bu durumdan kurtulma mücadelesini anlatyor.

- KELLY çETESNN GERçEK HKAYES

Justin Kurzelin yönettii Kelly çetesinin Gerçek Hikayesi, tarihin en ünlü kanun kaça ve haydutlarndan Ned Kelly ile çetesinin hikayesini konu ediniyor.

Avustralyann ünlü kanun kaça Ned Kellynin hayatn odana alan biyografi türündeki film; bir ülkenin karanlk geçmiini, daha önce hiç anlatlmayan ksmlaryla gözler önüne seriyor.

Senaryosu Shaun Granta ait olan yapmda George MacKay, Essie Davis, Nicholas Hoult, Charlie Hunnam, Russell Crowe ve Orlando Schwerdt rol ald.

- JEX

Adam Devine, Alexandra Shipp, Ron Funches, Charlyne Yi, Michael Pena, Wanda Sykes ve Justin Hartleyin oynad Jexinin yönetmenliini Scott Moore ve Jon Lucas üstlendi.

Komedi türündeki film, bir adamn yeni ald akll telefonda bulunan iletim sistemi Jexi ile birlikte deien hayatn beyaz perdeye yanstyor.

- SONSUZLUK ÜZERNE

Usta sinemac Roy Anderssonun yeni filmi Sonsuzluk Üzerine hayatn hem hayallerde görülebilecek kadar güzel hem de bir o kadar acmasz tarafn anlatyor.

Roy Anderssonun Binbir Gece Masallarnn anlatcs ehrazadn öykü anlatmndan ilham alarak çektii film, seyirciyi insanln varolu öyküsünde rüya gibi bir gezintiye çkarmay amaçlyor.

Dram arlkl sveç, Almanya ve Norveç ortak yapmn barollerinde Bengt Bergius, Anja Broms, Tatiana Delaunay, Jan-Eje Ferling ve Lotta Forsberg gibi isimler yer alyor.

- ACI KRAZ

Serdar Akarn yönettii Ac Kiraz, birbirinden farkl zorlu hayatlarn bir noktada kesitii bir hikayeyi odana alyor.

Film, kiraz yetitiricisi yal bir çiftçiyi, grtlana kadar borca batm sahtekar bir nakliyeciyi, umuda yolculuklarnda ihanete urayan göçmenleri ve lösemi hastas çocuunu kurtarmak için çrpnan bir babann hikayesini anlatyor.

Erdal Beikçiolu, Belçim Bilgin, Ertan Saban, Bülent akrak, Luran Ahmeti ve Halil Ergünün barollerinde yer ald filmin senaryosu Oliver Romevski imzas tayor.

- GEçERKEN URADIM

Onur Bilginin yönettii Geçerken Uradm, ülkenin görülmesi gereken yerlerini görmek adna bir tatile çkan Cavit ile ailesinin, Afyonda Cavitin askerlik arkada Cemile uramalaryla gelien olaylar etrafnda dönüyor.

stanbuldan Antalyaya uzanan komedi türündeki hikayenin barollerinde Selahattin Tadöen, Mihriban Er, Emre Ertunç, Mustafa Ertunç Alc, Hilal Anay ve Ahmet Tapnar yer alyor.

- SEMUR 2: CNLERN BÜYÜSÜ

Burak çelikin yönetti Furkan Karaca, Bora Altnk, Cansel Aydos ve Ülker Su Osmanolunun rol ald haftann yerli korku filmi Semur 2: Cinlerin Büyüsü, arkadalaryla birlikte dedesinden gelen bir mektubun peine düen Alesiann, geçmiinde yaad olaylarla yeniden yüzlemesini konu ediniyor.

- KAPTAN PENGU VE ARKADALARI: MANDALNANIN GÜNLÜÜ

TRT çocuk kanalnda yaynlanan Su Elçileri adl çizgi dizinin sinema uyarlamas olan Kaptan Pengu ve Arkadalar: Mandalinann Günlüü, sera gazlar ve küresel snma yüzünden buzullarn erimesi neticesinde kaybolan arkadalarn ararken türlü maceralara atlan Kaptan Pengu, Misket, Pelik ve Mandalinann hikayesini anlatyor.

Nurullah Yenihan ve Engin Batürkün yönetmenliini üstlendii animasyonun seslendirmelerini Onur Orhan Akgülgil, Emin Yaraç, Ufuk Yüksel, Ezel Kalkan ve Baak Arslan yapt.

- L.O.L. SÜRPRZ! BEYAZPERDEDE

Haftann bir dier animasyonu L.O.L. Sürpriz! Beyazperdede, influencer Tahani ve Mykal-Michellein sinema maceralarn anlatyor.

Ana Sayfaya Git