Bu nasıl vahşilik!

Diyarbakır'da vahşet; köpeği canlı canlı yaktılar.

Haberler 04.07.2018 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRdaki Yeniköy Mezarlnda yaklm köpek ölüsü bulundu. Mezarla giden Hayvan Haklar Federasyonu Diyarbakr Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler, ac çekerek can veren köpein yaral yavrusunu barnaa götürerek tedavi altna alrken, köpei katledenlerin yakalanmas için suç duyurusunda bulunacaklarn söyledi.

YENKÖY MEZARLIINDA

Merkez Balar ilçesindeki Yeniköy Mezarlnda yaklm köpek ölüsü bulundu. Vatandalarn ihbar üzerine olay yerine gelen Hayvan Haklar Fedarasyonu Diyarbakr Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler ve arkadalar, yaklarak öldürülen köpein ölüsü ve yaral yavrusuyla karlat.

KÖPE DR DR YAKMILAR

Yaral yavru köpei Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Hayvan Barnana götüren Ekmekçiler, yüzü ve gözü yanan yavru köpei tedavi altna aldrd. Tedavi altna alnan yavru köpein barnaktaki takibi sürerken, Ekmekçiler, vatandalarn ihbar üzerine geldikleri mezarlkta yaklarak öldürülen köpekle karlatklarn belirterek öyle konutu:

HAYVAN SEFERLER AYAKTA

Mezarlk duvar dibinde bulduumuz köpei, yavrusunun gözleri önünde maalesef canl canl yakmlar. Yaptmz ilk incelemede, köpee tecavüz edildii, ardndan da canl canl yakld kansndayz. Yavrusunun da yüzünde yanklar vard, muhtemelen o kaçmay baard. Onu da yaral bulduk ve barnaa getirerek tedavisini yaptrdk. Bunu yapanlarn bir an önce bulunmas için gerekli giriimlere baladk. Diyarbakr Cumhuriyet Savcl ve Emniyet Müdürlüüne suç duyurusunda bulunacaz. Bu vaheti yapanlarn bir an önce yakalanmasn istiyoruz.

Ana Sayfaya Git