Bucak serbest bırakıldı

Şanlıurfa'da AK Parti'nin Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Kaya'nın darbedilmesi olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan CHP Siverek Belediye Başkan adayı Bucak'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

Haberler 03.04.2019 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAda, AK Partili belediye meclis üyesi ve aday Nusret Kayann darbedilmesi olayna kartklar iddiasyla gözaltna alnan, aralarnda CHPnin Siverek Belediye Bakan aday Fatih Bucakn da bulunduu 5 kii, adli kontrol artyla serbest brakld. Bucak, adliye çknda kendisini bekleyenler tarafndan omuzlara alnd.

AK PARTLNN DARP EDLMES

31 Mart Pazar günü yaplan yerel seçimlerde, AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi ve ayn göreve yeniden aday Nusret Kaya, darbedildii iddiasyla polise ikayette bulundu. ikayet üzerine CHPnin Siverek Belediye Bakan aday Fatih Bucak ile ismi örenilemeyen 4 kii gözaltna alnd. Bucak, ifadesi alndktan sonra serbest brakld ancak dün yeniden gözaltna alnd.

ADL KONTROL ARTIYLA SERBEST

Gözaltnda bulunan Fatih Bucakn da aralarnda olduu 5 kii, emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. Polisin youn önlemleri arasnda adliyeye getirilen Bucak ve dier üpheliler, nöbetçi mahkemece adli kontrol artyla serbest brakld.

Fatih Bucak, adliye çknda kendisini bekleyen kalabalk tarafndan alk ve sloganlarla karland. Omuzlara alnan Bucak, kendisine destek verenlere teekkür ettikten sonra Sivereke gitti.

Siverekte AK Parti aday ehymus Aydn, bakanl kazand.

Ana Sayfaya Git