Budak, Diyarbakır'a yakışır zalışacağız!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budak, Ankara’dan Diyarbakır’a geldi. iyarbakır'a yakışır bir şekilde çalışacağını söyleyerek, "Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız. Bu kutlu görevi bize tebliğ eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Haberler 21.01.2018 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti l Bakanlna atanan Süleyman Serdar Budak, Diyarbakra geldi. Havaalannda davul zurna ve çiçeklerle karlanan Budak, il bakanlnda yapt konumada En ksa zamanda Diyarbakra yakr bir ekilde çalmalarmza balayacaz dedi.

AK Parti l Bakanl görevine atanan Süleyman Serdar Budak, dün ölen Ankaradan Diyarbakra geldi. Havaalanndan youn bir kalabalk tarafndan davul zurna ve çiçeklerle karlanan Budaka, sevgi gösterileri arasndan araç konvoyuyla AK Parti l Bakanl binasna geçti. l binasnda kendisini karlayan partililerle tek tek tokalaan Budak, ayann tozuyla açklamalarda bulundu.

Bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz

Günün birlik olmak günü olduunu ve yeni balangçlara hep beraber yürüyeceklerini ifade eden Budak, Hep beraber birliktelik içerisinde kadim ehir Diyarbakra yakr bir ekilde çalmalarmza balayacaz. Bu süreçte sizlerin sayesinde bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz. Bu kutlu görevi bize tebli eden Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yürekten teekkür ediyorum. Havaalanndan il bakanlna kadar karlamaya gelen herkese çok teekkür ediyorum dedi. Konumalarn ardndan Budak, il bakanlnda tebrikleri kabul etti.

Ana Sayfaya Git