Bulvara hizmet eli!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi’nin Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak Karacadağ Bulvarı’nda yürüttüğü yol bakım çalışmaları hız kesmeden devam ederken, kent içi trafiğinde ve şehirler arası bağlantı ulaşımının sağlanmasında kritik öneme sahip olan cadde modern bir görüntüye kavuştu.

Haberler 30.07.2019 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinin giriimleri sonucu Karayollar Genel Müdürlüü tarafndan Balarda yaplmasna karar verilen Karacada Bulvarndaki yol bakm ve kaldrm çalmalarnda önemli bir aamaya gelinirken, daha önce kullanlamaz hale gelen Sento Caddesi modern bir görüntü kazanmaya balad. Kentin ilek caddeleri arasnda yer alan ve günün belli saatlerinde trafiin skt Karacada Bulvarnda Balar Belediyesinin Karayollar 9. Bölge Müdürlüü ile koordineli olarak yürüttüü çalmalarda kaldrmlar bazalt talaryla döeniyor. Engelli vatandalarn ulamda sorun yaamamas için engelli tulalarnn monte edilecei kaldrmlarda daha sonra monte edilecek aaçlar için alanlar oluturuluyor. çalmalarn sonunda hem geni ve kullanlr kaldrmlar hem de aaçlarla beraber yeil alanlar oluturulmas planlanyor.

Vatandalar yeni görüntüden memnun

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekiplerinin aralksz olarak devam ettirdii çalmalarda Karacada Bulvar ve Sento Caddesinin yeni görüntüsü çevredeki esnaflarn yan sra caddeyi kullanan sürücüleri ve vatandalar memnun ediyor. Yaplan hizmetin deerli ve anlaml olduuna dikkat çeken vatandalar Balar Belediyesi yönetimi ve çalanlarna teekkür etti.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu da kent içi trafiinde ve ehirler aras balant ulamnn salanmasnda kritik öneme sahip olan caddenin çalmalarn tamamlanmasndan sonra kente yakan bir duruma geleceini söyledi. Karayollar Bölge Müdürlüü ile birlikte örnek bir ibirliine imza attklarn belirten Bakan Beyolu, Ortak sevdamz, paydamz Diyarbakr ve Balardr. Vatandalarmzn huzurlu ve rahat bir yaam sürdürebilmesi için çalyoruz. Karacada Bulvar, Sento Caddesi bu güzel çalmalarla hak ettii görüntüyü kazanyor. Ekiplerimiz scak havaya ramen özverili bir ekilde çalyor. çalmalar bittikten sonra burada ulam ve trafik tamamen rahatlayacak, vatandalarmzn ve engelli kardelerimizin günlük yaants çok daha ferah ve huzurlu olacak. Amacmz Balarda her caddeye, her sokaa hak ettii hizmeti götürmektir. Bu konuda oldukça kararlyz. çalmalarmza destek veren halkmza teekkür ediyoruz. Onlarn destei bizi mutlu ediyor, kendimizi onlara hizmet etmekle sorumlu görüyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git