Bünyamin'in hayali gerçekleşti

DİYARBAKIR'da lösemi hastası 13 yaşındaki Bünyamin Toreman'ın, ünlü bir sanatçıyla konser verme hayalini Haluk Levent gerçekleştirdi.

Haberler 03.06.2019 - 11:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medyada örgütlenen çocuklar Üümesin Gönülleri Platformu, lösemi hastas Bünyamin Toremannn ünlü bir sanatçyla konser verme hayalini gerçekletirmek için giriimde bulundu. Gönüllüler, Bünyamin hayalini anlatt görüntüleri sosyal medyada paylaarak çarda bulundu. O çarya sanatç Haluk Leventten yant geldi. Sanatç, Bünyamin ile Diyarbakrda düet yapmaya karar verdi. Bugün Diyarbakra gelen Haluk Levent, lösemi hastas Bünyamin ile bilirlikte Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kongre Merkezinde konser vererek, hayalini gerçekletirdi.

HAYALLERN GERçEKLETRD

Bünyamin ile arklar keyifle seslendirdiini anlatan Haluk Levent, Bünyamin, sosyal medyadan bir çar yapmt. çocuklar Üümesin Gönülleri Platformu da bu çary bana ilettiler. Benim gibi birçok sanatç arkada da bu paylam yapt. Bünyamin, bir ark söylemek, konser vermek istiyordu. arklar söyleyecei bir sanatç aabeyini istiyordu. Bugünlerde botum, atladm Diyarbakra geldim. çok keyif alarak söyledim. çok yetenekli, çok cesaretli biri. Beni çok mutlu etti. Zpr zpr, çok hareketli ve her tarafta koturuyor. Geldiime hiç piman olmadm. Diyarbakr halk kucaklad bizi. Beraber arklar söyledik. çok mutluyum dedi.

Lösemi hastas Bünyamin ise, Haluk Leventi severek dinlediini belirterek, hayalini gerçekletiren çocuklar Üümesin ekibine çok teekkürlerini illetti.

Ana Sayfaya Git