Burası Antalya değil, Elazığ

Türkiye'nin yarımadası konumundaki Elazığ'da bulunan Hazar Gölü'ndeki plajlar yazın dolup taşıyor.

Haberler 08.07.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede derinlii ile ilk srada yer alan, 22 kilometre uzunlua ve 6 kilometre genilie sahip Hazar Gölünün kylar scak havalarn etkisiyle tatilcilerin aknna urad. Özellikle Diyarbakr, Malatya, Bingöl, Tunceli, Adyaman, anlurfa, Mardin ve Batman bata olmak üzere çevre illerdeki vatandalar, denize uzak olmalar nedeniyle tatil için Hazar Gölünü tercih etti. ki ada ve sakl kenti bulunan Hazar Gölü çevresi, apart otel, kamp çadr alanlar ile tatilcilerin gözde mekan oldu. Akdeniz ve Ege sahillerini aratmayan Hazar Gölünde tatilcilere ezlong, emsiye, deniz bisikleti, tekne turu gibi imkanlar da salanyor.

PLAJ DOLDU TATI

Sezonun yeni yeni açldn belirten iletme sahibi skender Bahçeci, Tatilciler tatile çkmaya balad. Müteri potansiyelimizin yüzde 60i Diyarbakr tarafndan karlanyor. Onun dnda Malatyadan, Batmandan ve Bingölden gelen çok sayda misafirlerimiz oluyor. Elazllar da geliyor ama dardan daha çok ilgi görüyor dedi.

Almanyada yaadklarn ve Hazar Gölüne her sene geldiklerini aktaran Rdvan Kaya, Gün geçtikçe daha çok yenilikler görüyoruz. Aslnda daha da iyi olabilir. Ama bu artlarda olabilecek en güzel. Elaza dounun Parisi diyoruz. Buray gelsinler görsünler. Suyu, günei ve tesisi kullansnlar. Elaz dounun incisi. çok güzel bir yer ve mutlaka herkes hayatnda en az bir kere gelmeli diye konutu.

Paludan geldiklerini dile getiren Tahir Yaar ise, Buray baya övdüler. Sabah geldik ve kahvalt yaptk. Ölen de botlara bindik. Kardaki adaya doru açldk. Yüzmek için gayet ideal bir yer ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git