Bütün renkleri birleştiriyoruz

Diyarbakır Platformu adı altında ‘Beyaz Liste’ ile DTSO seçimlerine gireceklerini açıklayan grupta yer alan Suat Önen “Bütün renkleri birleştirmek istiyoruz”

Haberler 05.03.2018 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 14 Nisanda yaplacak Ticaret ve Sanayi Odas seçimlerine Diyarbakr Platformu ad altnda Beyaz Liste olarak gireceklerini açklayan i adam Suat Önen, farkl, yan yana ve güçlü olduklarnn altn çizerek, bütün renkleri bünyelerinde birletirmek istediklerini ifade etti.

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) seçimleri öncesi aday olan gruplarn çalmalar devam ediyor. Diyarbakr Platformu da bir basn açklamas yaparak seçimlerde Beyaz Liste ile yaracaklarn açklad. Güneydou Gazeteciler Cemiyetinde yaplan basn açklamasna i adam Suat Önen, platform üyeleri ve çok sayda i adam katld. Platform adna basn açklamasn Önen okudu.

ORTAK POTADA BULUMAK

14 Nisanda yaplacak olan seçimlere Diyarbakr Platformu olarak aday olduklarn belirten Önen, Diyarbakr Platformuyuz çünkü Diyarbakr sosyo-ekonomik olarak hak ettii yere tamak isteyen tüm dinamiklerin aça çkmas ve birlemesi için ortak bir pota oluturmay hedefliyoruz. Tüm farkllklarmz, gelien ve dönüen bir Diyarbakr potasnda eriterek birletirmek istiyoruz. Kamplamadan, kimseyi ötekiletirmeden, kentin ortak çkarlarn el üstünde tutarak yan yana duruyoruz. Gücümüzü buradan alyoruz. Bizi baarya ulatracak yegane denklemle yola çktk, farklyz, yan yanayz, güçlüyüz. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas seçimlerine Beyaz Liste ile giriyoruz. Beyaz seçtik çünkü tüm renkleri bünyemizde birletirmek istiyoruz.

ET MESAFEDE DURABLMEK

Orjinimize Diyarbakr alp herkese eit mesafede duruyoruz. Platformumuzun kaps, ortak çkarlarmz etrafnda birlemek isteyen herkese ardna kadar açktr. Barn rengi olduu için beyaz seçtik. çünkü i insanlarnn, tacirin, esnafn yeri, bar, demokrasi ve istikrarn yandr. Kalknma, sosyal, ekonomik ve kültürel geliim gibi kavramlar, barn ve istikrarn eseridir. Hep birlikte kentimize, bölgemize ve ülkemize bu eseri kazandrabiliriz. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasnn 1883 ylndan beri sürdürdüü hizmet yolculuunda tüm üyelerimiz için ileri bir aamay temsil ediyoruz. Odamz, Diyarbakrn kalknma ve ilerlemesinde pozitif önlem ve politikalarla finansal ve sosyal bir kaldraç haline getireceiz dedi.

SÖZ VERYORUZ VE YAPACAIZ

Daha aktif bir oda ve yaanlabilir bir kent için çalacaklarn vurgulayan Önen, sözlerine öyle devam etti:

Diyarbakrn ekonomik, sosyal ve kültürel dönüüm ve geliiminde aktif rol alan, dünyann yüzünü çevirdii tasarm, yenilik, ar-ge, çevreye duyarl yüksek teknoloji, katma deeri yüksek ürün ve markalamaya dayal büyüme yoluna Diyarbakr dahil edebilen, kadim kentimizi bir dünya kentine çevirebilecek projeler üretebilen, uzun yllarn yara izlerini sarp mutlulukla yaanabilen bir kent oluturabilmede elini tan altna koyabilen bir Ticaret ve Sanayi Odas istiyoruz, hedefliyoruz, söz veriyoruz ve gerçekletireceiz. Bu heyecan ve enerjiyi biz tayoruz.

Açklama, tüm üyelerin oda seçimlerini sahiplenmesi ve oy kullanmas çarsyla sona erdi. Açklamann ardndan platform üyeleri toplu fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git