Büyükşehir Belediyesinden Anneler Günü etkinliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Büyükşehir Belediyesi oyun odalarında okul öncesi eğitim gören çocuklar ve annelerinin katıldığı etkinlikte, Anneler Günü kutlandı.

Haberler 14.05.2017 - 17:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin, dezavantajl çocuk ve kadnlara yönelik düzenledii sosyal etkinlikler devam ediyor. Büyükehir Belediyesi, mays aynn ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle oyun odalarnda eitim gören 4-5 ya aras 260 çocuk ve annelerine yönelik etkinlik düzenledi. Piknik organizasyonu için 260 kii, toplu tama araçlaryla Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Med A.. Devegeçidi Tesislerine götürüldü. Etkinlikte, çocuklara eitmenleri de elik etti. Anneler ve çocuklar, doa ile ba baa vakit geçirip keyifli bir gün geçirme ans yakalad. Kadnlarn evlerinde hazrladklar yiyecekler, piknik alannda tüketildi.

çocuklar, piknik alannda yer alan oyun gruplarnda oynayarak gönüllerince elendi. Etkinlikte çocuklar, annelerinin ellerini öperek günlerini kutlad.

Ana Sayfaya Git