Büyüleyici bir görüntü!

Su Altı Görüntü Yönetmeni Tahsin Ceylan ve ekibi, dondurucu soğukların yaşandığı Van'ın Muradiye ilçesinde buza dönüşen Muradiye Şelalesi'nin büyüleyici güzelliğini kayda aldı.

Haberler 16.01.2017 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgeye görüntüleme amaçl düzenledikleri gezi kapsamnda Muradiye ilçesine gelen Ceylan ve ekibi, hava scaklnn sfrn altnda 25 dereceyi bulmasyla donan Muradiye elalesini gezdi.

Ekip, her mevsim ayr bir güzellie bürünen elalenin buz haline hayran kald.

çekim sonrasnda gazetecilere açklama yapan Ceylan, daha önce elaleyi gördüünü, ancak ilk defa bu mevsimde gelmenin mutluluunu yaadn ifade etti.

BÜYÜLEYC BR GÖRÜNTÜ

Ceylan, elalenin yaz halini görmütüm. Her mevsim ayr bir güzellie bürünen görüntüleri, ihtiaml güzellii, Pamukkaleyi andran bu görüntüsüyle kendine hayran brakyor. Bu yaam da en sadeliiyle görüntülediimiz, bu ana tank olduumuz için mutluyuz. diye konutu.

Ekip üyelerinden Mehtap Akba çiftçi de Muradiye denince akla ilk Muradiye elalesinin geldiini belirterek, unlar söyledi:

Burada inanlmaz bir güzellik var. Özellikle fotorafçlar için güzel görüntüler veriyor. Tpk Pamukkale travertenleri gibi. Haziran aynda inci kefali göçü var burada. O tarihte mutlaka gelin. Ama imdi de Van ve özellikle kn da Muradiye elalesini görün.

Tahsin Ceylan, yaz mevsimindeki ziyaretinde birlikte poz verdikleri bir fotoraf lçe Kaymakam Mehmet Fatih çelikele hediye etti.

Ana Sayfaya Git