Buz takabası kırılınca gölete düşen iki kardeş öldü

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, avlanmaya gittikleri buz kaplı gölete düşen 21 yaşındaki Ahmet ile 19 yaşındaki Yılmaz Karakeçili kardeşler boğularak yaşamını yitirdi.

Haberler 23.12.2016 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün gece ilçeye 40 kilometre uzaklktaki Kuytuca Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, mahallede yaayan Ahmet ve Ylmaz Karakeçili kardeler, dün sabah yanlarna tüfeklerini alarak avlanmaya gitti. Ancak, geri dönmeyen ve kendilerine ulaamayan yaknlar, Karakeçili kardeleri aramaya çkt. Mahallenin krsal bölgelerinde 2 kardei arayan yaknlar, yüzeyi buz kapl olan gölette tüfekleri görünce durumu jandarmaya bildirdi.

hbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekiplerinin çard i makineleri ile kazlan gölette Ahmet ve Ylmaz Karakeçili kardelerin cesetlerine ulald. Ölümü ile yaknlarn yasa boan Karakeçili kardelerin cesetleri otopsi için anlurfa Adli Tp Kurumu morguna gönderildi.

Karakeçili kardeleri avlanmaya çkmasnn ardndan dönmeyince aramaya çktklarn anlatan mahalle sakinleri, gençlerin yüzeyindeki buz tabakasnn krlmasyla gölete dütüünü ve boularak öldüklerinin tahmin edildiini ifade etti.

Güvenlik güçlerinin 2 kardein ölümüyle ilgili soruturmas devam ediyor.

Ana Sayfaya Git