Buzağıya yanlış iğne yapıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu

MARDİN'in Nusaybin ilçesinde Mürsel Yüce, rahatsızlandığı için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne götürdüğü buzağının, yanlış şap iğnesi nedeniyle bir aydır yerinden kalkamadığını ve derisinde yaralar oluştuğunu iddia etti. Yüce, kaymakamlığa şikayette bulunduğunu söyledi.

Haberler 25.07.2018 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nusaybin ilçesine bal Yolbilen Mahallesinde hayvanclk yapan Mürsel Yüce, yaklak bir ay önce yeni doan buzaya, ap inesi yaplmas ve kontroller için lçe Tarm ve Orman Müdürlüüne bavuruda bulundu. Müdürlükten gelen görevliler ap inesi yaptktan sonra buzann yere yldn ve o tarihten beri yerden kalkamadn iddia eden Yüce, hayvann vücudunun çeitli bölgelerinde yaralar olutuunu ileri sürdü. Mürsel Yüce, durumu anlatt Müdürlük görevlilerinin kendisini özel bir veterinere yönlendirdiini söyledi.

KYETç OLDU

Tüm giriimlere ramen bir sonuç alamadn anlatan Yüce, Nusaybin Kaymakamlna dilekçe ile bavurarak ikayetçi olduunu söyledi. Nusaybin Tarm ve Orman Müdürlüü yetkilileri ise konu ile ilgili açklama yapamayacaklarn belirterek, iddialar yaland. Buzaya ap inesi ve kontrol yapldn aktaran görevliler, hastaln kendileriyle bir ilgisinin olmadn, buzann baka bir hastala yakalanm olabileceini söyledi.

Ana Sayfaya Git