Caddeler yıkanıyor!

Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Bağlar İlçesinde bulunan cadde, kaldırım ve bulvarlarda temizlik çalışması yaptı.

Haberler 05.10.2020 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl, Koronavirüse (Covid-19) yaylmasn engelleme ve vatandalarn saln korumak amacyla balatt bulvar, cadde, sokak, kaldrm temizleme ve ykama çalmalarn aralksz sürdürüyor. Koronavirüs (Covid-19) salgnn yaylmasna kar oluturduu ekiplerle gece gündüz demeden çalmalarn yürüten çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl Temizlik ube Müdürlüü, kent genelinde bulvar, cadde ve kaldrmlarda temizleme ve köpüklü suyla ykama çalmas yapyor.

EPR YIKANIYOR

çalmalar kapsamnda çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanlna bal görevliler, Balar lçesinde bulunan protokol yolu olarak kullanlan Kaml caddesinde kaldrm ve otobüs duraklarn tazyikli suyla ykad. çevreye gelii güzel atlan maske, eldiven ve evsel atklar toplayan görevlilere, 3 ykama tankeri, 3 süpürge arac, 2 traktör, 1 sktrma arac ve 2 hafriyat arac elik etti. Vatandalar yaplan çalmadan dolay duyduklar memnuniyeti ifade ederek Büyükehir Belediyesi görevlilerine teekkür etti.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl, kentteki dier bulvar, cadde ve kaldrmlarda temizleme ve tazyikli köpüklü suyla ykama çalmalarn sürdürecek.

Ana Sayfaya Git