Çakma kabadayı yakalandı

Merkez Yenişehir İlçesi'nde üç gün önce yolda yürüyen çifte saldıran 23 yaşındaki Yekta Ç., kimliği görüntülerden belirlenerek önceki gece gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberler 27.05.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçesi Kooperatifler Mahallesi air Srr Sokakta üç gün önce yolda yürüyen bir çifte saldrp önce erkek ile kavga eden, daha sonra yanndaki kadna da saldran kinin Yekta ç. olduu, güvenlik kameralar görüntülerinden saptand.

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Asayi ubesi ekipleri tarafndan gözaltna alnan Yekta ç., emniyete götürüldü. Bu kiinin sorgusu devam ederken, polis saldrya urayan ancak ikayetçi olmayan çiftin bulunmas için çalma balatt.

MAHKEMEYE SEVK EDLD

Emniyetteki sorgusunun ardndan adliyeye sevk edildi. Savclkta ifadesi alnan Yekta ç., halk kin ve dümanla alenen tahrik etme suçundan tutuklanmas talebiyle mahkemeye çkarld.

Polisin Yekta ç.nin saldrsna urayan çifti bulduu, ikisinin de Dicle Üniversitesi örencisi olduu örenildi. Üniversite örencileri F.K. ile kz arkada P.G., o gün yaadklarn polise anlatt.

K ÜNVERSTEL GENç

Yolda yürüdükleri srada bir anda yanlarna yaklaan Yekta ç.nin saldrsna urayan çift, ne olduunu anlamadklarn bir anda saldrya uradklarn anlatarak Yekta ç.den ikayetçi olduklarn belirtti.

Yekta ç.nin bir yakn ise Yaanan durumdan yaknlar olarak biz de çok rahatsz olduk. Görüntüler izlendiinde aklselim birinin yapt i olmad belli. Kendisinin psikolojik sorunlar var. Tedavi olmas gerekiyor dedi.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Savclkta ifadesi alnan Yekta ç., halk kin ve dümanla alenen ta-hrik etme suçundan tutuklanmas talebiyle çkarld mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ana Sayfaya Git