Çat kapı yapıyor!

Başkan Beyoğlu’ndan Körhat Mahallesi'nde "çat kapı" yaparak evleri misafir oluyor.

Haberler 30.11.2019 - 11:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

M. Emin FDAN

DYARBAKIR - Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Körhat Mahallesinde esnafla bir araya gelerek Tek ailesine misafir oldu.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, geleneksel hale getirdii esnaf ve aile ziyaretlerine devam ediyor. Bakan Beyolunun adresi bu kez ilçenin eski Balar olarak bilinen bölgesinde yer alan Körhat Mahallesi oldu. Esnaf tek tek ziyaret ederek sorunlarn ve taleplerini dinleyen Bakan Beyolu, vatandalarn k öncesinde yerine getirilmesini istedii alt yap hizmetlerinin tamamlanmas için ilgili birimlerden pratik çözüm üretmelerini istedi. Mahalle sakinlerinin scak ilgi gösterdii Bakan Beyolu, daha sonra ei Dürdane Beyolu ile birlikte Tek ailesine misafir oldu.

Milletimizin emanetine sahip çkmaya devam edeceiz

Bakan Beyolu, ayn mahallede yaayan baka ailelere de anlk ziyaretler gerçekletirerek sohbet etti. Bakan Beyolu, Göreve balarken dediimiz gibi bu makamlarn sahibi millettir ve biz de vatandalarmzn hizmetkar olmak için çaba göstermeye devam edeceiz. Milletimizin emaneti olan bir görevi ifa ediyoruz. Gönül belediyecilii, sosyal belediyecilik ve hizmet belediyecilii diyoruz. Bu dorultuda milletimizin her ferdine ve tüm kesimlere ulamaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git