Cebinden çıkan not şok edici!

Adıyaman’daki PKK saldırısının ardından gözaltına alınan HDP’li başkanın cebinden “Top gol oldu, 15 Ağustos 2. Yer" yazılı not çıktığı belirtildi.

Haberler 20.08.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ADIYAMANn merkeze bal Kömür Beldesi krsalnda 4 askerin ehit olduu saldryla ilgili toplam 33 üpheli gözaltna alnd. Sorgusunun ardndan adliyeye sevk edilen üphelilerden, PKKya katlp öldürülen kz ve 6 yakn ile kardei halen terör örgütü saflarnda yer alan HDP Gerger lçe Bakan Mahmut Özdemirin cebinden, üzerinde Top gol oldu 15 Austos 2.ci yer yazl not kad çkt. Özdemir ve Kömür Belde Belediye Bakan DBPli Yusuf Yukann da aralarnda olduu 4 üpheli adliyeye sevk edildi.

15 Austosta merkeze bal Kömür Beldesi krsalndaki mermer ocan basan PKKllar, i makineleri ile konteynerleri atee verip kaçt. PKKl teröristlerin yakalanmas için balatlan operasyon kapsamnda 16 Austosta merkeze bal Kuyucak köyü krsalna giden zrhl aracn geçii srasnda PKKl teröristlerce yola döenen el yapm patlaycnn infilak etmesiyle 1, kazaen açlan dost ateiyle ise 4 asker ehit oldu. Soruturma kapsamnda öcne aralarnda Kömür Belde Belediye Bakan DBPli Yusuf Yuka ile HDP Gerger lçe Bakan Mahmut Özdemirin de aralarnda bulunduu 8 üpheli gözaltna alnd. Ardndan geniletilen operasyon kapsamnda 25 kii daha gözaltna alnd.

KIZI ÖLDÜRÜLDÜ, YAKINLARI PKKLI

Gözaltna alnan üphelilerin HDP Gerger lçe Bakan Mahmut Özdemirin cebinden, üzerinde Top gol oldu 15 Austos 2.ci yer yazl not kad çkt. 2011 ylnda CHP lçe Bakanl da yapt belirlenen Özdemirin, PKKya katlp Roza Semsur kod adn kullanan kz Suna Özdemirin ise Türk Silahl Kuvvetlerince Hakkarinin çukurca ilçesi Kazan Vadisinde 2011 ylnda düzenledii operasyonda etkisiz hale getirildii ortaya çkt. Özdemirin kaynbiraderi Seyit Ahmet Özdemir ve yeeni Mehmet Özdemir ile 4 akrabasnn da terör örgütü PKKnn da kadrosundayken operasyonlarda öldürüldüü, kardei eyhmus Özdemirin de yine PKK bünyesinde yer ald ve yurtdna kaçarak sviçreye yerletii belirlendi.

Jandarmada sorgular tamamlanan aralarnda Kömür Belde Belediye Bakan DBPli Yusuf Yuka ve HDP Gerger lçe Bakan Mahmut Özdemirin de bulunduu 4 kii, öle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gözaltndaki dier üphelilerin sorgularnn devam ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git