Çekimlere başlandı

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentteki çekimlerine başlanan "Nuh'un Gemisi Cudi'de" filmine ilişkin, "Filmin en iyi şekilde çekilmesi için her türlü ortamı sağlayacağız." dedi.

Haberler 24.02.2020 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Pehlivan, ilk sahnesi rnak Belediyesinde çekilen filmin setini, Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Ahmet Hacolu, Belediye Bakan Mehmet Yarka ve Emniyet Müdürü Mustafa Emre Babu ile ziyaret etti.

Pehlivan, burada yapt konumada, filme ev sahiplii yapmann heyecann yaadklarn belirterek, Nuh Tufannn, dünya tarihinde önemli bir yeri olduunu ifade ederek, Nuh Tufan ile ilgili film, Türkiyede ilk defa çekiliyor. Filmin kentimizde olmasnn sevincini yayoruz. Filmin en iyi ekilde çekilmesi için her türlü ortam salayacaz. nallah sinemada güzel neticeler getirecektir. diye konutu.

NUHUN GEMS CUDDE FLM

Filmin yapmcs Bülent Durgun da 6 aylk çalmann sonucunda ilk çekimi gerçekletirdiklerini söyledi.

Filmde, kentteki birlik beraberlii vurgulayacaklarn aktaran Durgun, Valilik bata olmak üzere bölge komutanmz ve kaymakamlarmzdan büyük destek aldk. Hepsine teekkür ediyorum. Bu filmden sonra Mem-u Zin filmini ve bu filmimizin ikincisini çekmeyi planlyoruz. ifadelerini kulland.

Oyuncu Metin Yldz ise Filmde, buradaki misafirperverliin yannda Nuhun Gemisinin rnakta olduunu tüm dünyaya hatrlatmak istedik. dedi.

Oyuncu Oktay Gürsoy da ehirde büyük bir ilgi ile karlatklarn ifade ederek, Buraya daha fazla turistin gelmesini amaçlayarak bu filmi çekiyoruz. Gözlemlediimiz kadar buras çok güzel bir yer. diye konutu.

Ana Sayfaya Git