Cenaze töreninde siyasiler buluştu!

DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın eşi Emel Kaya için Diyarbakır'da cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye AK Parti, HDP ve İyi Partileler bir araya geldi.

Haberler 29.05.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, 30 yllk hayat arkada Emel Kaya tedavi gördüü hastanede yaamn yitirdi.

SON GÜNLERN YAADI

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, 30 yllk hayat arkada Emel Kaya, yaklak 1 yldan bu yana kanser ile mücadele veriyordu. Hastal en son aamasna gelen Kaya, yurt dnda gördüü tüm tedavilere ramen olumlu anlamda sonuç alamaynca memleketine dönmek istedi.

VEFATI ALEY YASA BODU

Diyarbakrda bir hastanede tedavisini sürdüren Kaya, önceki gün fenalat. Yaplan tüm müdahalelere ramen Emel Kaya sabaha kar yaamn yitirdi. Kayann vefat bata 30 yllk hayat arkada DTSO Bakan Mehmet Kaya ve iki çocuu olmak üzere tüm Kaya ailesi ve akrabalar ile sevenlerini yasa bodu.

YENKÖYDE DEFNEDLD

Merhume Kaya için Yeniköy Camiinde ikindi namazna müteakip klnan cenaze namaz sonras Yeniköy Mezarlnda bulunan aile kabristanna defnedildi.

SYASLER CENAZEDE BULUTU

Emel Kayann cenaze törenine Gda, Tarm ve Hayvanclk eski Bakan ve AKP Diyarbakr Milletvekili Aday Mehmet Mehdi Eker, eski bakan ve Y Parti Diyarbakr Milletvekili Aday Mehmet Salim Ensariolu, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, baz HDP eski milletvekilleri, Diyarbakr AKP eski Milletvekili Kutbettin Arzu, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, Diyarbakr Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Diyarbakrl yazar ve sanatçlarn yansra, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve vatandalar katld. Mehdi Eker, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar ile tokalaarak ayak üstü ksa sohbet etti.

Ana Sayfaya Git