Çermik Kaplıcalarında onarıma başlandı

Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik Melike Belkıs Kaplıcalarında onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Haberler 02.03.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, kaplcalarda yaplacak onarm, tadilat ve çevre düzenlemesi çalmalarnn önümüzdeki Ramazan bayramna kadar bitirileceini belirterek, yllk 50 bin turisti arlayan kaplcalarda yaplacak çalmalarla turist saysn 150 bine çkarmay hedeflediklerini söyledi.

KAPLICALARA BAKIM GELYOR

Karamehmetolu, hayata geçirilecek projelerle 1 yl sonra ilçenin farkl bir çehreye kavuacan söyleyerek, yüzde 51 minerali olan ve birçok hastala iyi gelen termal suyun daha iyi tantlmas içinde projelerinin olduunu ve tesisleme konusunda yatrm yapacak i adamlarna destek olacaklarn belirtti. Yatrmclara çar yapan Bakan Karamehmetolu, çermik kaplca suyunun dünyann hiçbir yerinde olmadn belirterek, ifal olan kaplcalarda tesis konusunda eksiklikler var. Belediye olarak yatrm yapacak i adamlarna her türlü destei vermeye hazrz. Yatrmc nereden gelirse gelsin destek olacaz. Kaplcalardaki aile kabinleri ile erkek ve bayan kuvvetli hamamlarda onarm çalmasna balanld. Yaplacak çevre düzenlemesi ve tesislerle termal turizmde çermik cazibe merkezi olacaktr dedi.

çERMK AYAA KALKACAK

çermikin kendi ayaklar üzerinde duran bir ilçe olduunu kaydeden Bakan Karamehmetolu, çermik hizmetin en iyisine layktr. Hükümetin çermike destei tamdr. Kaplcalarda SPA merkezi yaplmas yönünde projelerimiz vardr. SPA merkezinin hizmete açlmasyla kaplcalarda gelen misafirlere günümüz artlarna uygun hizmet sunulacaktr. Biz halkmzn yanndayz. Bizim belediyecilik anlaymzda ben yok, biz varz. çermik için halkmzn fikir ve önerilerine de ihtiyacmz var. 2018 yl çermik için yatrm yl olacak diye konutu.

Ana Sayfaya Git