Çermik'te Termal Turizmine hamle!

Çermik İlçe Belediyesi'nin üyesi olduğu Enerji Kentler Birliği olağan meclis toplantısı Afyonkarahisar'da gerçekleştirildi.

Haberler 07.11.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, Afyonkarahisardaki Enerji Kentleri Birlii 2019 yl olaan meclis toplantsna katld. Toplant kapsamnda düzenlenen panel ve konferanslar da takip eden Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, Afyon Agrotes Jeotermal Serasna düzenlenen teknik gezide incelemelerde bulundu.

TERMAL TURZM HAMLES

Konu ile ilgili açklamalarda bulunan Bakan Karamehmetolu, Afyonkarahisarda düzenlenen Enerji Kentler Birlii 2019 yl olaan meclis toplantsna Belediye Meclis üyeleri Serhat Odaba ve Mahmut Akdala birlikte katldklarn belirterek, geçen yl çermik Belediyesinin Jeotermal Kaynakl Belediyeler Birliinin üyesi olduunu belirtti. Jeotermal Kaynakl Belediyeler Birliine üye olmaktan son derece memnun olduklarn aktaran Karamehmetolu, Maalesef daha önce bu birlie, en iyi scak suya sahip olmamza ramen bavuruda bulunup, üye olunmam. Biz hemen geçen yl bavurduk ve üyeliimiz kabul edildi. Afyonkarahisardaki istiare toplants bizim açmzdan son derece yararl oldu. lçemizi, suyumuzun kalitesini anlattk. lçemizin Türkiyenin en güzel ve irin bir ilçesi olduunu vurguladk, kendimizi anlattk. Bunun sonucunu alacamza inanyorum. lçemizin termal turizmden en yüksek pay almas için çaba harcyoruz. Bundan sonra da bu çalmamz aralksz sürdüreceiz. Afyonkarahisarda yaplan Enerji Kentleri Birlii 2019 Olaan Meclis toplantsnn ardndan zmir Torbaldaki çermikli vatandalar ziyaret ettik. çermikliler Derneinde bir araya geldik ve çermikte yaplan hizmetlerle ilgili bilgi verdik dedi.

Ana Sayfaya Git