Cesedi parçalayıp kovaya koymuşlar

İSTANBUL'da aracı yakılmış halde bulunan işadamı Kenan Kırmaç’ı kaçırıp öldürdükten sonra parçalayarak Çorum'un Kargı İlçesi'nde Kızılırmak'a attıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişinin ilçede bir marketten bıçak ve kova satın aldıklarını ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haberler 07.12.2016 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Arnavutköyde tekstil iiyle uraan Kenan Krmaçn otomobili geçen Kasm aynda yaklm halde bulundu. Evli iki çocuk babas Kenan Krmaç ise yaplan tüm aramalara ramen bulunamad. Soruturma srasnda bir gasp çetesini ortaya çkaran polis ekiplerinin gözaltna ald bir üphelinin, arkadalar ile birlikte Krmaç öldürerek cesedini çorumda parçaladklarn anlatmas üzerine burada çalma balatld. çorumun Karg lçesine bal Maksutlu Köyü mevkiindeki Kzlrmakta polis, jandarma, l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD) ekipleri tarafndan arama çalmalarnda i adamnn cesedi bulundu. Krmaçn cesedinin parçalanarak kovayla baraja atld tespit edildi.

Katil zanllar Recep Ö. ile Abuzer K.nn bir marketten bçak ve kova aldklarn gösteren güvenlik kameras kaytlar da ortaya çkt. Marketin güvenlik kamerasna yansyan görüntülerde, bir otomobille markete gelen zanllarn bçak ve bir kaç büyük kova satn aldktan sonra ayrldklar gözlendi.

Ana Sayfaya Git