Çevredeki çirkinlik temizlendi!

Bağlar İlçe Belediyesi Yeniköy mezarlığı çevresindeki kaçak hayvan satışı ve kesim yeri olan çarpık yapılaşmayı vatandaşların şikayetleri üzerine temizledi.

Haberler 06.11.2019 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar Belediyesi, vatandalarn ikayetleri üzerine Büyükehir Belediyesi, Balar Kaymakaml, Emniyet Müdürlüü ve lçe Tarm ve Orman Müdürlüü ekiplerinin koordinesiyle zabta eliinde kaçak hayvan sat ve kesim noktasn ykt. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balar Belediyesi zabta ekipleri, ayn alanda bir daha benzer görüntülerin olumamas için tedbir aldklarn, söz konusu bölgeyi vatandalarn yararna olacak bir yaam alanna dönütürmeyi planladklarn söyledi.

MEZARLIK BÖLGESNDEK çEVRE KRLL

Bakan Hüseyin Beyolu, göreve geldikleri günden bu yana kente hizmet etmek için ilgili tüm kurumlarla uyumlu ve koordineli çalmaya özen gösterdiklerini dile getirerek görüntü kirliliinden kurtarlan Yeniköy mezarl çevresindeki alan vatandalarn faydalanabilecei bir yaam alanna dönütürmeyi planladklarn belirti. Bakan Beyolu, Balarmzda çözüm bekleyen çok ciddi sorunlar var. Bizim görevimiz sürekli ikayet etmek yerine çözüm üretmektir. Bu yüzden geçmie deil gelecee odaklanm durumdayz. Mezarlk çevresi ile ilgili vatandalarmzn hakl ikayetleri ve talepleri vard. Baarl bir çalma ile temizledik. Büyükehir Belediye Bakanmz Hasan Basri Güzelolunun öncülüünde hizmetlerimize devam edeceiz. u an için net bir kararmz yok ama buray vatandalarmzn yararna olabilecek ekilde deerlendireceiz. Bunu daha sonra proje haline getirip kamuoyu ile paylaacaz dedi.

Balar Belediyesinin dier kurumlarla koordineli olarak gerçekletirdii temizleme çalmalarnn olumlu olduunu belirten vatandalar, yaplan çalmalardan dolay belediye ekiplerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git