ÇEYSA Petrol Türkiye ikincisi oldu

Diyarbakır’da faaliyet gösteren bir petrol istasyonu örnek müşteri ve personel memnuniyeti sıralamasında Türkiye ikincisi oldu.

Haberler 14.02.2018 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar ilçesindeki Gaziler son durakta Diyarbakrllara hizmet veren çEYSA Yap naat Madencilik Nakliyat Petrol Sanayi ve Ticaret Limitet irketi bünyesindeki petrol istasyonu çalan memnuniyetinin yan sra müterilerin sk sk urad ikinci evi gibi oldu.

Müteri memnuniyetinin ön planda tutulduu Shell çEYSA Petrol istasyonunda 20 personel 3 vardiya halinde vatandalara hizmet veriliyor.

ENGELLLERE KUSURSUZ HZMET

Petrol istasyonunda ayrca bedensel engellilerde unutulmam. stasyona gelen engelli vatanda butona basarak, geldiini haber veriyor. Petrol istasyonundaki engellilerden sorumlu çalan hazr ,

GÜNDE 8 SAAT VARDYALI BR EKLDE çALIMA PERFORMANSIMIZ DEVAM EDYOR

Petrol istasyonu çalanlarndan lyas Ateal, uzun yllardr bu firmada çaltn ifade ederek, Saha sat elemanym. Yaklak 4 senedir çEYSA Petrolde halkmza hizmet veriyorum ve bundan oldukça mutlu ve gururluyum. Ayn zamanda iverenimizin samimiyeti ve çalanlarna sahip çkmas bize her konuda destek oluu iimize daha çok balanmamza vesile oluyor. Günde 8 saat vardiyal bir ekilde çalma performansmz devam ediyor. Haftann bir günü izin kullanyoruz. Patronumuz bize her konuda destek veriyor dedi.

Bir dier çalanlardan Ahmet Dönmü de, böyle bir i yerinde çalt için gurur duyduunu kaydederek, 6 aya yakn oldu benzin istasyonunda çalyorum vardiyal olarak çalyoruz ve bir ii bir saat aralklarla dönüümlü yaptmz için hiç zorluk çekmiyoruz. Shell çEYSA Petrol olarak gelen müterilerin olumlu memnuniyetleriyle karlayoruz bu bizim açmzdan gurur verici diye konutu.

BRNCL HAK ETTKLERNE NANIYORUM

Müterilerden Yemlihan Ortaç ise, çEYSA petrolde karlam olduum hizmetten oldukça memnun olduum için sürekli arabama yakt almak için buraya geliyorum. Yaktlar, müteriye hizmeti, hijyeni çok iyi. Örnek istasyon olarak Türkiyede 2.srada yer almakta ama birincilii hak ettiklerine inanyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git