CHP'li Tanrıkulu, Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı dün ziyaret etti.

Haberler 28.11.2016 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü bir soruturma kapsamnda 4 Kasmda tutuklanarak Edirne F tipi Cezaevine konulan HDP E Genel Bakan Selahattin Demirta, CHP stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulu bugün ziyaret etti. HDPli milletvekilleri Adalet Bakanlnca uygulanan cezaevi ziyaret yasa nedeniyle imdiye kadar Demirta ve dier tutuklu milletvekillerini ziyaret edemezken, Tanrkulunun ziyareti Demirtaa yaplan ilk milletvekili ziyareti oldu.

Ankara Belediye Bakan Melih Gökçek, bir süre önce Twitter hesabnda CHPli Tanrkulunun HDP E Genel Bakann Edirne cezaevinde gizlice ziyaret ettiini belirterek mesajnda, Sezgin Tanrkulu sessizce Selahattin Demirta hapishanede ziyaret etmi. Saduyulu CHPliler CHP nereye gidiyor? demiti.

TANRIKULU ZYARET

Gökçekin bu tweeti üzerine Sezgin Tanrkulu ise Twitterden, Henüz ziyaret etmedim. Ama en yakn zamanda ziyaret etmek istiyorum. Her ey siyaset deil. Bu günler geçer, insanlk ve dostluk geriye kalr demiti.

Sezgin Tanrkulu, ziyaret sonras paylat tweette Edirneye geleceklere cierci Bahri beyi öneriyorum. Her ey çok güzeldi. Bu tatsz günler elbet geçer, yaam ve güzellikler baki kalr ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git