Çınar şehitleri!

Çınar İlçe Emniyet Amirliğine PKK'lı teröristlerce 4 yıl önce düzenlenen, bir polis memurunun şehit olduğu, 5 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının gerçekleştiği alandaki anıta karanfil bırakıldı.

Haberler 14.01.2020 - 13:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde PKKl teröristler tarafndan 4 yl önce bomba yüklü araçla gerçekletirilen saldrda ehit olan polis memuru ve hayatn kaybeden 5 kii anld.

çnar lçe Emniyet Amirlii ile lojmanna 13 Ocak 2016da PKKl teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen, 40 kiinin yaraland saldrda hayatn kaybeden polis memuru Mehmet enol çiftçi (29), kz Mevlüde rem çiftçi (4), Lokman Açkgöz (35), olu Murat Alper Açkgöz (11), kz Ecrin Açkgöz (2) ve polis ei Esra Köse Baaran unutulmad.

çINAR EHTLER

Kaymakamlkça saldrnn meydana geldii alanda yaplan antta düzenlenen anma programnda hayatn kaybedenler için Kuran- Kerim okundu.

Törene katlanlar anta karanfil brakt. Antn karsna saldrda hayatn kaybedenlerin fotoraflarnn yer ald branda asld. Programa, çnar Kaymakam Selami Kaya, kamu kurumlar ve sivil toplum kurulularnn temsilcileri ile vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git