Cinayetin failleri

Batman’da öldürülen Hamit Dal cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheli 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberler 07.10.2019 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda Yavuz Selim Mahallesi 3539 Sokakta ikamet eden Hamit Daldan (56) 2 Ekimden itibaren haber alamayan ailesi, l Emniyet Müdürlüne giderek kayp bavurusu yapt. Bunun üzerine arama çalmas balatan polis, herhangi bir sonuca ulaamad.

YÜRÜTÜLEN SORUTURMA

Daln ikamet ettii evinin karsndaki Eyüp Sultan Camisine sabah namaz için gittii, namaz sonras camiden çkt bilgisine ulaan amca Mehmet Ali Dal, yapt aratrmada kardeinin öldürüldüünü ortaya çkarmt. Güvenlik kameras görüntülerinde kardeinin öldürüldüünü örenen amca Dal, polise giderek ikayette bulundu. Bunun üzerine öldürülen Daln ei A.D ve çocuklar A.D, R.D ve H.S gözaltna alnd.

4 K CEZAEVNE GÖNDERLD

Gözaltnda verdikleri ifadede A.Dnin suçunu itiraf ettii, annesi A. Dye babasnn iddet uygulad için cinayeti ilediini itiraf etti. A.D, çkarld mahkemece tutukland. Mahkemeye çkarlan anne A. D ile kardeler R. D ve H.D ise cinayete yardm ve yataklk suçlarndan tutukland.

Ana Sayfaya Git