Cinnet getirdi

43 yaşındaki Cebrail Ertürk, bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi. Av tüfeğiyle, eşi ve kızını öldürdü, üç saatlik direnmeden sonra ikna edilerek, teslim oldu.

Haberler 09.08.2019 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Halfeti ilçesinde, Cebrail Ertürk (43), tartt 8 çocuk annesi ei Filiz (40) ve kz Rukiye Ertürkü (17) av tüfei ile vurarak öldürdü. Olayn ardndan jandarmaya direnip rastgele ate açan Cebrail Ertürk, 3 saatlik çabann ardndan ikna edilerek gözaltna alnd.

Olay, sabah saatlerinde Halfeti ilçesine bal Hilalli Mahallesinde meydana geldi. 2si engelli, yalar 6 ile 20 arasnda deien 8 çocuk babas olan Cebrail Ertürk ile ei Filiz Ertürk arasnda bilinmeyen nedenle tartma çkt. Tartmaya çiftin ikinci çocuklar olan Rukiye de dahil oldu. Psikolojik sorunlar olduu öne sürülen Cebrail Ertürk, tüfekle ei ve kzna ate açt. Silah sesini duyan komularnn ihbar üzerine adrese jandarma ve salk ekipleri sevk edildi.

JANDARMAYA DREND

Gelen jandarma ekiplerini gören Cebrail Ertürk, tüfekle rastgele ate açp, teslim olmay reddetti. Yaklak 3 saatlik çabann ardndan Ertürk ikna edildi. Tüfei ile birlikte evden çkan Cebrail Ertürk, gözaltna alnarak lçe Jandarma Komutanlna götürüldü.

Eve giren salk ekibinin yapt kontrolde, balarndan vurulan Filiz ve Rukiye Ertürkün öldüü belirlendi. Anne ve kzn cansz bedenleri otopsi için Halfeti Devlet Hastanesinin morguna konuldu.

çOCUKLARA ALE VE SOSYAL POLTKALAR L MÜDÜRLÜÜ SAHP çIKTI

Babalarnn, annelerini ve kardelerini vurduunu gören ikisi engelli 7 çocuk ise Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü ekipleri tarafndan alnarak bakm evine götürüldü.

Ana Sayfaya Git